Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

vad är nu detta?

Kategori: Allmänt


IT-världen... vilken underbar värld det är =) eller?

idag har vi fått introduktion på nästa delmoment och påbörjat lite smått. vi började med att skapa oss en blogg ;) för de har man ju inte gjort tidigare... men nu va det lite mer advanced stuff... vi skulle gå via wordpress.com och skaffa konto... och milda makter, vilken skillnad från blogg.se.... så mycket tjorvigare wordpress va... hugaligen... men vi ska endast ha den bloggen i studiesyfte... så det är inte så mycket mer man behöver göra än att skriva fem-sex inlägg om ett par böcker =P

sen har vi fått en introduktion på pim = praktisk IT - och mediakompetens =) där vi ska göra två steg, bestående av powerpoint presentationer... har man ju aldrig heller gjort förut =P men det är ju obligatoriskt å va me på dom här grejerna... men de e lite lesamt å sitta å höra på saker som man har i ryggraden... ;)


nej nu ska jag kila ner på vaktmästeriet och fixa till mitt passerkort, och sen ska jag återvända till datasalen och försöka få lite gjort... måste ju göra nåt vettigt medan jag väntar C.K =)


Puss och Kram Skumbanan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: