Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

Gott Slut!

Kategori: Allmänt

Ja så var vi inne på 2010 års sista dag!
Just nu sitter jag och tömmer mobilen på bilder, sen är det dags för kameran så man kan fota lite =) bilderna på telefonen är allt från sommaren 2009 =P hujedamig!

samtidigt som detta håller jag på å packa ihop grejer att ta me till stan där vi ska fira in det nya året =)

Idag började jag dagen med en tur med skotern =) en lite tur, men ändå =) såååå nice, och så luktar man så gott sen också, men nu är jag nyduschad =)Jag efter årets första och sista skotertur =) i min nya fina mössa som jag fick i julklapp av mina kära grannar =) (naturligtvis hade jag hjälm när jag körde=P)

Puss och Kram Skumbanan

haha, pensionärsj***ar!!!

Kategori: Allmänt


ja jag blev lite full i skratt när jag stog och väntade på hissen på Mittpunkten idag, efter mitt lilla inköp... För det första stod det två barnvagnar i kö innan mig, så jag lät dom åka, såklart =P sen när jag själv stod först där och väntade och står och tittar ner i golvet så ser jag ett par hjul komma rullande förbi mig, så ser jag att det är en rullator... En gammal farbror kommer och tränger sig före!!! =P men snäll som man är, barnvagnar och gamlingar före =)

Idag har jag skrivit på för fortsatt anställning på jobbet... bara jag nu kan få tummen ur och skriva klart den där lilla skituppsatsen och skicka in den och få allt OKat så jag får ta ut examensbeviset nån gång så ska jag skriva nya papper, och få myyyysche bättre lön =)


Tack för nu! Måste fixa lite, och få lite i magen =)

Puss och Kram Skumbanan

s**an i gatan...

Kategori: Allmänt

...han dricker aceton!
Haha, de bra sköj å lyssna på hejjarklacksramsorna när man e på hockey =) och igår när jag och en kollega va och kikade på Timrå - FBK så satt vi superbt till för att se och höra klackarna =)

0-4!!! HEJJA FBK!!!

ska skriva mer senare, eller imorrn, för nu ska jag packa upp grejerna från Ikea och pussla ihop dem och kika på Emma... alltså INTE mig själv, utan en filmatisering av Jane Austen's bok med samma namn som mig =)

Puss och Kram Skumbanan

Jag har världens BÄSTA frisör!!!

Kategori: Allmänt


Ja i mina ögon iallafall =)
Men har man gått till samma person i snart 6 år kan man väl inte säga annat =) Nu har man som kusinen sa "eldrött" hår... nä men lite flammor här och där... riktigt juligt och härligt! Men det bästa av allt är att jag var lite emot rött innan jag kom till frisören, för jag tycker det blir så "dassigt" så snabbt... men då gav han mig en nästan oanvänd tub med den röda färgen =) han hade bara använt den till mitt hår.. och jag fick den för en liten penning =) världens bästa Chrille! Men det allra bästa var att jag fick en rosa "pensel" till färgen!!!

Nej, nu måste jag myyyysa lite me mor och far =) kanske kommer det lite bilder från morgondagen, så kanske ni får se bilder på hur fint mitt hår blev!!!

Puss och Kram Skumbanan

who am I kidding?

Kategori: Allmänt


haha, trodde jag verkligen på det själv eller??!! Att jag skulle sitta och plita på matteuppgiften på rasten =P 10minuter kvar av den nu och jag har bara pysslat me annan =P haha!

Puss och Kram Skumbanan

Får jag lov?

Kategori: Allmänt


Får jag lov att lägga skrivandet på hyllan till imorrn? För ursch så lej jag blev strax innan maten... Har suttit me datan i knät sen mitt på dan... jag har kommit en bit på väg på den där uschliga matteuppgiften, men jag saknar ju ALL litteratur, så jag använder mkt från Skolverket, hoppas det inte gör så mycke... Ska skriva det i mailet när jag skickar in den... Kan ju ha lyckats fått me det väsentligaste ändå, fast via andra källor =P Så nu ska bara mamma läsa igenom tentasvaren så kan jag skicka in den, och så ska jag plite ner mer på matteskriveriet.. Har ett stycke kvar på första delen, den andra delen kanske jag plitar ner redan ikväll, för den är inte så avancerad, och sen får jag ta den tredje delen imorrn eller på tisdag... Ska ta me datan på jobbet så kan jag kanske plita ner lite på rasterna me ;)

Känns att man är ur gängorna vad gäller studierna, men bara man kommer igång så svischar tiden förbi... Men det är ännu svårare nu än när jag faktiskt pluggade att sätta mig ner och göra det... Konstigt...

Puss och Kram Skumbanan

Jabadabbadooo!

Kategori: Allmänt


Fan va ja e bra! =P
Nu har jag mailat in en av de "små" uppgifterna jag hade kvar. En komplettering som inte krävde så mkt än en "do-over", så nu hoppas jag att den är ok! Den där heeeeemska matteuppgiften får jag se om jag ids ta mig an idag... Men så fort mamma kommer hem ska hon få fortsätta läsa klart mina tentasvar så kanske jag kan få iväg den me =) skulle ju va såååå najs =)

Nu ska jag kika på lite skidåkning och kanske uppbringa lite ork att skriva mattegrejen....

Puss och Kram Skumbanan

inte så pepp!

Kategori: Allmänt


nej det kände jag mig verkligen inte när jag väl klev upp imorse... Hade bestämt mig för att jag skulle göra klart min tenta idag... men när jag vaknade idag kände jag mig inte så peppad... men med lite skidåkning på tvn och datan iknät så gick det rätt bra =) nu är jag i stort sett klar... =) mamma ska få kika igenom den, och sen skickar jag den till läraren =) sååå nice... nu är det ju bara dom här två andra sakerna jag måste få till, även dom vill jag ha klar innan jul.... men jag kanske hinner/orkar få till lite på dem också idag =) så får jag ta mig i kragen och skriva lite varje dag till veckan =) ska ha skickat in dem på onsdag helst, för lärarna ska väl ha julledigt dem me...

Puss och Kram Skumbanan

det var visst flera...

Kategori: Allmänt


ja, nu när jag kikade in statistiken för bloggen va det t.o.m. 33 sidvisningar igår, visserligen va några av dom jag men ändå =) rätt najs när man börjar få lite högre antal =)

Puss och Kram Skumbanan

det var bättre förr!

Kategori: Allmänt


gick och la mig kring midnatt igår och vaknade nångång mellan fem och sex och trodde klockan va tokmycke.... grrr.... sen sov jag jättedåligt fram till strax efter åtta då pappa påminde mig om att sätta på motorvärmaren och att sen när jag hörde traktorn skulle jag gå ut och flytta bilarna... ut i snöstormen... in under täcket igen och kika på  Jul i Kapernaum =)så himla bra =) en annan bra julkalender är ju Mysteriet på Greveholm =)den beställde jag också i måndags och ojojoj så glad jag blev när paketet kom igår =) med dessa två bl.a. men också med lite julklappar och en Wallander-film =)

annars i dag har det inte blivit mycke gjort, skidåkning, skidskytte och hockey =) på TVn såklart =P nu har jag precis skjutsat ner pappsen på byn, han skulle råka en gammal polare som är hemma över julen =) och mamma fixar me lite julgrupper, och jag vet inte riktigt va jag ska göra... kika på mer Jul i Kapernaum kanske =P

Puss och Kram Skumbanan

Rekord!

Kategori: Allmänt


ja jag tror tammetusan jag slagit rekord i sidvisningar på bloggen =) 25st på en dag, och än är inte dagen, och kanske inte heller inläggen, slut =)

Puss och Kram Skumbanan

myyyysgrabbar =)

Kategori: Allmänt


sitter och lyssnar på Jay och Olle på Spotify =) myyyys!

   


ja å så e dom ju inte direkt fula att titta på =P

Puss och Kram Skumbanan

nu e de jul igen....

Kategori: Allmänt
GOD JUL önskar en liten tomtenissa =)

kikade igenom alla bilder som finns på mig på FB och hittade bl.a. denna =)

ska rota reda på luvan så ska jag ha den på jobbet heeela nästa vecka på jobbet =) smart! då slipper man fixa frisyren =P ska till frissan på torsda eftermidda! *tack och lov*

Puss och Kram Skumbanan

så mysko...

Kategori: Allmänt


igår kväll när jag skulle logga in och skriva ett till inlägg så gick de inte, startsidan ville inte komma fram, bara en massa annonser om andra bloggar... men nu funkar de... =)

idag va man tillbaka på jobbet =) skojsigt värre, fick en pojke till världens skrattanfall efter lunchen idag.... =) å han skrattar så härligt =)sen fick jag va ute och leka i snön med barnen =) guuuusiken så mycke snö de ramlat ner idag =)=)=)så jag tänkte jag skulle ta ut skotern när jag kom hem, gick till uthuset och gjorde klart, öppnade och la dit plattan så jag kunde backa ner den... men när jag sen vred på nyckeln hände ingenting!!! öppna huven och såg att pappa plockat bort batteriet.... GRRRR!!! De sa han minsann ingenting om.... å inte hitta jag de heller, och efter en massa pulsande i djupsnö me massa kläder på gav jag upp och klappade igen dörrarna... får hoppas de inte e så kallt imorrn, för då SKA den ut =)=)=) puuuuudersnööööö =)

Puss och Kram Skumbanan

DU vill inte möta mig...

Kategori: Allmänt


i mörkret längs en väg... för bländar du inte av, bländar INTE jag av!!! hehe, vilket litet trafikmonster jag e... nä men jag samtidigt som jag tycker de e kul å jävlas (9 av 10 bländar ju faktiskt av) så måste väl folk fatta att man ska blända av när man får möte... men jag bländar ALDRIG av först, bara när jag möter lastbilar och timmerbilar!jaaaa, idag e man hemma å e sjuk... prutt! fast just idag känner jag mig inte så sjuk, det va mest igår, men har man feber får man så lov att va hemma en dag extra... så idag har jag inte gjort så mkt... kollat färdigt på DH säsong 5, så nu är jag redo för säsong 6... som jag tror kanske kommer finnas i en julklapp =) sen upptäckte jag att de va skidskytte på tvn =) herrarnas distans..det gick inte så bra för våra svenska herrar... och inte heller för våra grannar i Norge...sorry boys! leave it to the girls!! =)Här e tjejen som e så j**la grym!!! She's baaaack!!! =)

Ja mellan damerna och herrarnas åkningar och skjutningar har jag skottat snö och sopat av bilen... känns att det är lite varmare temperaturer nu, snön känns lite tyngre...efter snöskottningen for jag på byn och handlade lite och fixade lite andra saker =) idag ska jag baka en chokladkaka med apelsinsmak och ev smält choklad ovanpå, denna kaka ska jag ha me mig på jobbet imorrn... min tur att ha fredagsfika =)

nä, nu måste jag hålla koll på skidskyttet =)

Puss och Kram Skumbanan