Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

shake rattle 'n roll =)

Kategori: Allmänt


mmmm just de, Elvis "the KING" Presley =)
pappa e för rolig han... först fick man höra några halva Owe T låtar, sen 1/3s Jimmy Smith-låt och nu blir det litte Elvis =) riktigt nice på en fredakväll! Fredagsmyyyyys =)

och efter middan fortsätter fredagsmyset nere på byn med några kompisar som det var tooooklänge sen jag träffade... lite glögg och pepparkakor och mys står på tapeten ikväll =)

Puss och Kram Skumbanan

weeeell, what do you know...!?

Kategori: Allmänt


attans! så va man sick igen då... prupp! trodde jag hade gjort ifrån mig det där för den här terminen... men men, det får bli en dag hemma i soffan imorrn, så kanske man är pigg att jobba på onsda =) förutom att jag kände av lite feber och huvudvärk fram på dan så va de najs att va tillbaka på jobbet efter vad som känns som en långledighet, fast jag egentligen bara va borta en dag =P men åååå så skönt de va att få åka bort en stund =) och hälsa på min absoluta favorit-Johanna =)

Ligger och slötittar på gamla DH avsnitt och tar det lugnt, tror det blir flera innan sängen väntar =) å så ska jag bläddra lite i Oriflamekatalogen =) fanns några saker där som jag tror jag ska beställa =)

Tog några bilder i Uppsala, men dom laddar jag upp en annan dag ;)

Puss och Kram Skumbanan

Uppsala =)

Kategori: Allmänt


yeeees... då va man äntligen på plats i Uppsala hos Johanna och Joffe =)

nu börjar det kännas att man varit vaken sen typ 4 imorse, men en film ska jag orka me, och kanske nåt spel innan det blir natt =) måste ju få ut så mycke av tiden här som möjligt =)

lite skoj var det efter stressen att hinna me flygbussen, för efter det var det ju bara chill =) men jag kom iväg litte sent från jobbet, typ 10 minuter senare än beräknat, och tyckte att alla i trafiken va sniglar på vägen till stan, men hade parkerat och gjort klart på parkeringen på Hornsgatan och började spatsera mot Konsum (Frösön) typ 11.47 och flygbussen skulle passera Konsum ca 11.55, så jag kände mig lite stressad, men jag hann =) kom fram, tog upp plånkan och sen svängde bussen av bron, sicken tajming =)

väl på flygplatsen blev det först ett toabesök (onödigt hehe vetande), sen klurade jag på om jag skulle ta en kaffe, men bestämde mig för att gå till avgångshallen istället.... som vanligt när jag går genom säkerhetskontroller på flygplatser piper det om mig, eller ja i den där saken som man går igenom =P kan det ha nåt med alla örhängen, ringar och annat kolijox tro =P ;)

när jag sen kom i avgångshallen fick jag se att flyget va försenat till 13.15 istället för 12.45... morrr... jag kunde ha tagit den där koppen kaffe, nemas problemas... men men, läste lite bok och hade mina elefantöron på (=lyssnade på va allt folk surrade om)... när dom sen talade om i högtalarna att resenärerna med Ski Force One till Gällivare skulle gå ombord kikade jag upp och studerade folket... som visade sig vara det svenska skidlandslaget =) världscuptävling i Gällivare i helgen ;) men när jag väl insåg vilka det va, så hade typ alla gått ut genom dörren, men att jag såg att de va dom och sen fattade galoppen var för att jag såg sötnosen Anders Södergren ;)

jahopp, strax före ett fick vi gå ombord på planet =) alltid lika spännande att se vem man hamnar bredvid, en rätt söt/snygg kille faktiskt denna gången ;) som pratade utländska, fick jag gissa, skulle jag gissa på holländska eller nåt åt det hållet...

sov större delen av den korta resan till Arlanda, rätt najs å sussa uppe ovanför molnen =) tills jag vaknade av att jag hade ont i öronen =P landa på Arlanda tihi, toabesök igen, lokalisera var tågen går från, köpte biljett, sen kaffeWayne's Coffee =) sen hoppa på tåget till Uppsala, mötte Johanna i rulltrappan på stationen =P gick till deras lägenhet, softa lite, bokat biobiljetter till lördagkväll, käkat Lasagne a'la Joffe =) och nu sitter jag här vid datorn =P snart ska vi kika på film =)


Puss och Kram Skumbanan

nämen hoppsan...

Kategori: Allmänt


här va de länge sen de skrevs nåt tror jag =P
i eftermiddag kikade jag på historiens längsta DH avsnitt =P så blir det om man inte har så snabbt internet så att det fryser avsnitten rätt va de e... grr, å jag som hade tänkt att kika ikapp, ligger tre avsnitt efter, eller ja nu är det ju bara två.. men det krävs en hel del tålamod att orka igenom ett helt avsnitt när det bara fryser...

ååååå ljuva måndag... NOT!!! nej fy bubblan va segt de va idag, och tydligen va inte jag den enda som kände så... det märkligaste e, att på måndagar brukar det va rätt lugnt på jobbet, men idag tror jag att barnen känner av att  man inte är helt pigg, för idag va dom helt "upp-i-orra"... hoppas de blir lugnare imorrn =)

ja å i helgen som va va vi i Vemdalen =) Jenny, Therese, Jeanette, Martin, Zandra, Tomas, Emelie och jag =) torsdag till lördag =) alldeles lagom =) och jättetrevligt var det =)

Puss och Kram Skumbanan

jag är dålig, vem är dålig?

Kategori: Allmänt


= I'm bad, who's bad? (Bad - Michael Jackson)

Jag och Ida satt och surrade om min t-shirt som har det trycket på framsidan (I'm bad, who's bad) och jag sa att jag tänkt ha den på jobbet, men att ungarna säkert kommer me tusensjuttielva frågor om texten på tröjan och då drog Ida iväg "jag är dålig, vem är dålig" och det har sen suttit i hela dagen...

och jag skulle nog tametusan ha haft den tröjan på mig ikväll när vi va å spela volleyboll, för inte va ja just nå bra inte... huuuga, tror jag måste va me fler söndagar så kanske man kommer in i volleybollformen igen... va rätt bra i högstadiet, vill jag minnas =P

håhåhåjajaja, nästa helg e re dansforum =) fyndade lite after-ski grejer på loppis idag =) får se om de e nå å ha, annars kostade de bara 70kr allt som allt =)

tänkte försöka orka plocka ihop lite forumprylar och dumpa hos Emelie imorrn, men jag tror jag gör de i måra bitti, för jag kände mig bra nog sluck nu =S

Puss och Kram Skumbanan

kungen av rock!!!

Kategori: Allmänt


ja fan! om någon missunnar mig detta så må det va hänt, men fan, varje gång jag lyssnar på Owe Thörnqvist så blir jag full av förundran =) vilken karl! han var före Elvis! *btw*

ok, förlåt att jag inte skrivit på ett tag, och dagens/nattens inlägg blir inte så långt, men ska försöka hinna med ett längre imorrn =)

nej, banne mig, orkar inte skriva nå mer just nu!
JO!!! jag och mamma hade VÄRLDENS bekymmer me att komma på namnet på ett barnprogram som gick på TV när jag  va liten... De handlade om en familj som bodde under ett hus, och efter mkt om och men och hjälp på FB så kom vi på vad serien hette =) LÅNARNA =) och så beställde vi det som fanns på cdon.se på studs, 2 säsonger a'la 79kr lr nåt sånt =) å nu sitter jag och kikar på första avsnittet =) såååå härligt, inte för att jag e så me direkt =) =P

Puss och Kram Skumbanan