Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

myyyyys =)

Kategori: Allmänt

ikväll blir det massor av mys med älskade Maddis =) det ser jag framemot!
Snart vankas det pizza och kanske en öl, sen får vi se vad som händer... Lär nog bli en tur till Tuna och kika på majbrasan =)så här härligt hade jag det en stund igår eftermiddag, på de nya soffdynorna på altanen =)

nu är vi faktiskt nästan klara med "förvaringslådan" =) jag har målat å målat idag och pappa har sågat och skuvat =) jag blev riktigt nöjd! Vilken bra idé, ibland lyckas även jag ;)


Puss och Kram Skumbanan

...vilket spektakel...!

Kategori: Allmänt

ja varför är det så märkvärdigt med kungliga bröllop?
men ja va liksom bara tvungen att ta en liten kik =P tittade lite innan själva vigseln... Kate va verkligen väldigt vacker =)

denna vecka jobbade jag tisdag, onsdag och torsdag... idag har jag sk friskvårdsdag =) började med att jag vaknade med ett ryck halv sju i morse... ingen sovis är inte... men men, strax före sju klev jag upp och körde ner bilen till verkstan... kattbyte...=P

sen for jag hem och la mig på soffan och läste ett par timmar... kring halv nio började jag ställa mig i ordning och kring kvart över nio åkte jag och pappa mot Dvärsätt och EM... på jakt efter nya soffdynor till sofforna på altanen... men väl där fick vi beskedet att de endast hade de tre som fanns i hammocken ute, och att leveransen som skulle komma idag med mera var försenad... jahapp.. in i bilen igen och så for vi till Torvalla till Bonus Möbler =) och där hittade vi jättefina soffdynor =) bild kommer senare!

när vi kom hem sen for vi runt i våra uthus och letade brädor... jag och pappa har nämligen en plan! vi ska bygga en förvaringslåda på altanen till våra nya soffdynor! =) så inte pippifåglarna pickar sönder dem... vi hittade ett gäng bräder som va kvar sen vi panelade om kåken, så de var ju redan målade och klara =) så pös vi ner på sågen och kapade till ett par av dem och köpte lite målarfärg och en stor formplaywoodskiva som vi delade i 2 delar... sen for vi hem och jag satte igång att måla playwoodskivorna... å nu har jag gjort mitt för idag =P pappa håller på som bäst ute på altanen och skruvar dit lite bräder! =) jippie! imorrn blir det mer måla för mig! =)

för ca en timme sen for vi ner på verkstan för att kolla om bilen kanske va klar, och de va den, så nu ska jag bara hitta en lämplig dag nästa vecka att åka och besiktiga den.. innan torsdag som är sista dag innan jag får körförbud.... huga...!


Puss och Kram Skumbanan

Trimma kvasten! Nu drar vi!

Kategori: Allmänt


Till BLÅKULLA!!! Tjihooooo!


hehe, de e ändå litte småskoj me Påsken =P har aldrig riktigt varit en påskmänniska, men idag har jag gått fullt ut! =P nääääe, inte riktigt...

blev så less på att vi inte hade några fjädrar hemma, så jag drog på byn och köpte en uppsjö i olika färger, så nu är påskriset klart och så har några blommor också pyntats =P hehe, ska man så ska man =P

Jag tror att när jag bor själv så ska jag göra påsk riktigt.. Här hemma finns de liiiite påskpynt... men eftersom påsken liksom tycks "grow on me" så vill jag nog påska till det ordentligt nästa år =)

Jaaa, å nu e man litte långledig =) iaf till på tisdag, jobba tre dar, sen ledig fredag =) sweet!GLAD PÅSK!!!

Puss och Kram Skumbanan


beundran...!

Kategori: Allmänt


Jag beundrar verkligen min vän MADELENE GARPER så himla mycket!
Vilken brutta! Att kämpa sig upp från "nederlaget" (vet inte hur jag ska beskriva det) och att nu må så himla gott =) det unnar jag dig verkligen vännen! =)


Idag har jag känt mig väldigt pigg, men vid minsta ansträngning så har svetten forsat... grr...
men men... jag har iaf lagat god middag till mina älskade päron =) stekt rödspätta och egengjord potatismos ;)


Puss och Kram Skumbanan

SM-GUUUUUULD!!!

Kategori: AllmäntGRATTIS FBK TILL SM-GULDET!!!

sååå underbart!!!
trist bara att fira sm-guld helt allena, men men... ett par glas rött slank ner iaf...
fastän jag efter 1a perioden kände mig säker nog att måla naglarna sååå fint =) men det hade ju inte spelat nån roll om SAIK vunnit ikväll, guldet hade ändå hamnat i Karlstad till slut =P =)

   

fint va?!?! ;)

ja å så gatt jag ju fota meine neues brilles ;) köpte nya solbrillor för nån vecka sen...
fick nys om att mina fina gröna fanns i rosa åxå... OMG!!!
va ju "bara tvungen" att köpa ett par rosa me ;)

   

*hihi* ett litet potpurri =)


nej nu ska jag kika lite film och sen sooova =)


Puss och Kram Skumbanan

tänker inte...

Kategori: Allmänt


skriva nåt inlägg idag, fastän jag grunnat på det i flera dagar...
Idag går mina tankar till Henkes familj!


Vila i Frid Henrik!!! Kommer att sakna dig!


oooooa hela natten!!! =)

Kategori: Allmänt

jajjemen! nu ska gammeltanten ge sig ut på diskotek =P
hehe...

ska ut på krogen med två kollegor ikväll, och en kompis till en av kollegorna, ska bli lajban! Har inte varit på diskotek (krogen) på evigheter känns de som...


Puss och Kram Skumbanan