Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

plugghäst igen lr?

Kategori: Allmänt

jo plugga blir det, men inte än på ett par veckor, och inte heller förrän jag fått tillgång till allt på konferensen som gäller på MIUN... grr. fick ett mail förra veckan om att jag skulle bli registrerad och få tillgång till allt, men när jag va in idag å kika (för idag börjar ju skolan egentligen) så hade jag ingen kurs registrerad på mig... morr! va som lite nyfiken på vad som är på g ;)

nog för att jag har en föraning, eftersom jag påbörjade kursen för två år sen... men nu ska jag göra klart den! har första delen av 4 klar, så nu tror jag att jag ska va smart och börja ströläsa för skojs skull ;) hehe, we all know how that's gonna go =P

johonehe, för min egen del har det gått superbra på jobbet idag, men en kompis och kollega hade en inte lika superduper dag =( imorrn har vi "stormöte" på jobbet för att bestämma om vår förskolas framtid ;) =) yey!!

måste bara få säga att i onsdags hade jag nog en bra dag utöver det vanliga =) hade en kanondag på jobbet, fick träffa prinsen i mitt liv (T.B), en sväng till frissan och min älskade bil gick genom besiktningen!!! =) såååå glad!! vilken superdag!!! =)


nu ska man bara gruva sig för den där hemskt dyra räkningen från verkstan.... mindre skoj...


nä nu ska jag kila ner och sätta mig framför tvn, kika på "Robinson" och fixa till mina olika långa naglar så dom är mer jämställda ;) =P

Puss och Kram Skumbanan

36 minuter på över en timme...

Kategori: Allmänt

ja så segt går det visst idag att titta på svt play.... grr... mitt bredband vill inte som mig... så snart måste jag nog inse att jag får kliva upp kl.1 på torsdag natt och se reprisen på tv istället... verkar som det är den bästa lösningen, framför allt för min dator som jag när som helst kommer att få ett utbrott på!!! grrrrr! I'm not in the mood för trassel idag! BLÄ!

Puss och Kram Skumbanan

trötter...

Kategori: Allmänt

ja huvva va trött jag känner mig idag... har känts så sen strax innan lunch... men men, jag har härdat ut =P nu ska jag snart slänga in lite krubb i ugnen, bänka mig framför datan och kolla på helgens avsnitt av kommissarie Banks =) har ju läst nästan alla böcker om honom, och när jag va i Edinburgh upptäckte jag att dom börjat filma serien =) å nu har den kommit till Sverige =)=)=) fast det återstår ju att se om det är bra tolkat =)

sen blir det utfodring av häst och hund (har som lovat mamma, å man ska ju hålla sånt man lovar) =)

å sen ska jag försöka hålla mig vaken å kika på fångarna på fortet =) yey!

å sen blir det sooova, ska upp kl.4 imorrn =S å efter jobbet väntar frisörbesök =) besiktning av fååården =) å myspys med Elin =) lovely Wednesday!

Puss och Kram Skumbanan

vilka &/#("%&#¤!& tomtar!!!

Kategori: Allmänt

ja usch fy tvi och blä!

men vi börjar med det positiva! idag fick jag samtal från verkstan och nu mår fåååården bra igen =) å jag lyckades få mig en tid på bilprovningen på onsdag =)


meeeen! det jag morrar över är vissa mekaniker som inte kan göra sitt jobb!!! så less man kan bli!

men snart har jag min bil igen =) min älskling!!! =)

Puss och Kram Skumbanan

semesterkilon...

Kategori: Allmänt

dom blev inte så många, men dom finns där... och nu ska dom väck! det är bara jag som märker av dom, jag känner av dom och jag vill ha bort dom...! så de så, så nu måste man väl till å börja röra på sig igen...

igår åkte jag in till stan för att stå på postering på folkracetävlingen på Lungre tillsammans me Emelie och Kjell! =) det var en riktigt bra tävling, trots regnet, de två rullningar som va var inte så allvarliga som tur va... men action bjöds de på =)

efter tävligen for jag och Emelie hem till henne och umgicks hela kvällen, surrade, skrattade, drack lite vin och mådde tokgott! =)

idag kom mamma och hämtade mig i stan, vi hann me en liten tur på Mittpunkten åxå, vart lite inköp, nagellack, två tröjor och lite annat =) å nu sitter jag hemma i soffan me datan i knät... ska väl till å laga nån mat kanske... =P

Puss och Kram Skumbanan

ännu en gång...

Kategori: Allmänt

gjorde jag ett tappert försök i att försöka skriva ett bra inlägg... men nä! då fastnade jag i mina fotoalbum på datan... =P well well!

får göra ett nytt försök imorrn, för nu väntar en date med Ally McBeal =) eller, egentligen är ju inte det nåt å smajla för... man tycker ju (eller JAG tycker ju) att jag borde ha nåt bättre än det att gosa ner sig i sängen med (inte för att det är nåt fel på Ally McBeal (DVD)!!!)... men jag verkar inte kunna lyckas få en enda en att fasta på kroken... eller jo en, men han är såååå fruktansvärt långt borta, å de gör såååå ont i mig.. å varje gång jag tänker på det, eller på honom, fäller jag, alla gånger, minst en tår....av saknad och längtan... ♥

just därför försöker jag att INTE tänka på honom och försöker träffa nya, roliga och spännande människor... men när det kommer till kritan.... there is only one!!! ♥ X ♥ X ♥


Puss och Kram Skumbanan

you gotta love

Kategori: Allmänt

cdon =)

jo de e helt true ;)
va in för att beställa lite Metallica skivor =) de flesta jag har är brända, så jag tänkte beställa de som blivit lite för slita, jo jo... lätt de när nästan alla deras skivor kostar bara 79kr =P men de blev 5 st iaf ;) så får jag komplettera me resterande sen =)

men de e inte bara därför jag älskar cdon =) de e ju för att dom har så hysteriskt bra priser och framförallt erbjudanden som är nästintill omöjliga att motstå =P jag föll bara för en denna gången... beställ för xxxkr köp en disney klassiker för 79kr.. jag menar vem kan inte motstå det!?!?!?

gick nyss på en till =P köpte Harry Potter och Dödsrelikerna 1 innan jag åkte till Finland, men kom på att jag missat att köpa Halvblodsprinsen =S (jag har alla de andra)... å nu ingår den åxå i en kampanj =P

farligt detta!!!

sådär ja! nu är jag snart 5 Metallica skivor rikare ;) och 2 filmer =) för 512kr!!! =) supergrett om du frågar mig!


…And Justice For All

Death Magnetic – Phase II Version

Load

ReLoad

Ride The Lightning

Disney Klassiker 13: Alice i Underlandet

Harry Potter 6: Harry Potter och Halvblodsprinsen (2 disc)



Nä nu ska jag gå och göra min mamma sällskap framför ett avsnitt av Morden i Midsomer! =) å fira mitt fynd med ett glas rött! Trevlig fredag kväll på er allesammans!

Puss och Kram Skumbanan

Bamsekram!

Kategori: Allmänt

Ja de fick jag mig en innan jag åkte hem från jobbet idag =)
Å idag har varit en bra dag! =) ni som vill veta mer får fråga personligen ;)

Jag hade tänkt mig en dunderuppdatering nu, men känner att jag inte är i rätt mood, kanske senare!

Puss och Kram Skumbanan

oh mon diu...

Kategori: Allmänt

ja eller hur de nu stavas =P
men snacka om att min överkropp är helt knäckt... har suttit i en icke ergonomiskt bra position i vad som känns som en evighet... å NEJ! inget sånt! jag har faktiskt jobbat! jag tog med mig lite jobb hem idag, för att det överhuvudtaget skulle hinna bli klart innan måndag och jag har suttit med det i säkert 6 timmar... =S är lite seg i bollen, mina händer kommer ha träningsverk imorrn, å min rygg...ska vi inte ens prata om...!!! men de e värt de, för ojojoj så bra det blev =) jag har gjort färdigt alla "grattis-kort" vi har för barnen på jobbet... alla 23! + förberett 4 stycken som jag inte kunde göra klart idag... ritat, klippt, klistrat, skrivit, fyllt i.... oh de pouff!

nä å nu är sista avsnittet av den här vänner säsongen slut så då ska jag nog ta å göra kväller ;)

ja! innan jag och mor for till Finland hade jag skickat in en beställning på discshop =) bl.a vänner säsong 6, å när vi va i Finland "fyndade" jag säsong 4 och 5, so now my friends! har jag ALLA *V*Ä*N*N*E*R* säsonger! =) yey me so happy!!! 

nä nu e re gonatt!

Puss och Kram Skumbanan 

holy moly!

Kategori: Allmänt

ja hej och hå vad tiden springer iväg! nu är det slut på semestern....
men de va riktigt kul att komma tillbaka på jobbet idag, fast vi är ju fortfarade inte tillbaka på "våran egna" förskola... Det blir de på månda... Lot's to do, lot's to do.... blir nästan svettig av tanken på allt som ska fixas nu i början av terminen...

tjolahopp tjolahej, har inte tid att skriva mer just nu! kommer nog en ordentlig uppdatering ikväll eller imorrn ;)

Puss och Kram Skumbanan

Finland blir re!

Kategori: Allmänt

Jajjemen, jag och mamma håller på me de sista förberedelserna för att sedan packa in oss i bilen och brumma...brumma...brumma...länge...länge...länge...tills vi kommer till MOFFA!!! Jippi! Jag tror inte jag träffat moffa på kanske 4-5 år, så nu är det äntligen dags! och har jag tur får jag även träffa min kusin Tommi också, som skulle vara i Uleåborg iaf på freda! =) jippikajej!

haha! jag och mamma e allt bra duktiga! va och införskaffade oss en ny dvd spelare, som faktiskt är en kombi, man kan spela både dvd å vhs och dessutom spela över från vhs till dvd, och spela in från tvn till dvd ;) smart! den funkar ju även som tv box så nu ska vi försöka få den gamla att funka till min tv på mitt rum ;)

ja å så köpte vi en blurayspelare, för mamma skulle promt ha Kalle och Chokladfabriken med italienskt tal och det fanns bara på blurayfilm... jahapp, då gatt vi ju ha oss en blurayspelare åxå =P men haha! när jag nu skulle försöka installera den på morgonskvisten verkar det som det inte funkar på våran gamla burk... mor och far har fortfarande en tjocktv =P så nu måste dom ev köpa en plattis... å mamma verkar inte helt omöjlig ;)

nä nu måste jag stöka vidare här så vi kommer iväg nån gång ;)


Puss och Kram Skumbanan