Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

onödigt spännande...

Kategori: Allmänt

ja, inte det faktum att det är julafton om två dagar, det stadiet passerade man ju för en herrans massa år sen ;)

Men! igår när jag for hem fick jag en ren framför bilen, som VÄGRADE kliva av, så den sprang framför min bil i en km!!! Tillslut kom jag förbi och fortsatte hemåt, bara ett par minuter senare får jag syn på en bautagigantisk älgtjur vid sidan av vägen... Ställer mig på bromsen och älgen kvicknar i, slänger om och över vägen å ner i diket på andra sidan... hujedamig, de va spännande!! å en så fin en älg! =) sen va det en händelselös bilfärd resten av vägen... men det där är så det räcker och blir över... =P

Nä! nu ska jag ta å se om de inte tar å rullar in nåt barn snart, sitter på jobbet och väntar....

See ya!

Goddag Yxskaft!!!

Kategori: Allmänt

ja det kan man säga till mig, för idag har jag verkligen varit ett yxskaft!! Iaf imorse, klev ut genom dörren (å insåg hur hiskeligt kallt de va!!), tittade på motorvärmarkabeln å tänkte "den tar jag sen när jag skrapat rutorna" (ja ni kan väl gissa vart detta bär iväg), skrapade rutorna, hoppade in i bilen, la i backen, backade ut på vägen, å for... 100m... SLADDEN!!!! skrek jag högt i bilen... vände om, hoppade ur bilen och sprang runt på gården, kollade under bilen.... ingen sladd... hämtade förstärkning (mamms) inte heller hon hittade den... började åka längs vägen och hittade sladden mitt på vägen där jag hade vänt... helt oskadd! vinkade ok till mamms och for på jobbet... när jag skulle koppla i motorvärmarkabeln i uttaget på jobbet upptäcker jag att plasten runt uttaget på bilen har krajjat... FAN!!!! jaja, kopplade ihop det och satte timern å gick in... Brummade hem å ringde till P på Bilcenter och talade om mitt dilemma, så imorrn efter jobbet ska jag åka dit och visa upp eländet så ska de se om de kan göra nåt åt det... suck, typiskt mig!!! blir så arg på mig själv...

för inte nog med det, förra veckan "hackade" jag loss några bokstäver bak på bilen med isskrapan... så istället för ecomotive står det nu bara ecomo, men 3 av de tappade bokstäverna lyckades jag hitta i snön men det fattas ju en... men P sa att hon skulle kolla upp det till imorrn, om det finns att köpa nånstans... det borde finnas drulle-försäkring även på bilar ;)

nä nu ska jag göra lite nytta å sen blir re träning, core =)

See ya!

längtar redan...

Kategori: Allmänt

till torsdag och ett nytt Zumba-pass ;) sista för året... =(
det är verkligen beroendeframkallande.... vi i "Föllinge-gruppen" säger lite på skoj att vi är med i Zumba-sekten, för vi är alla lika dragna till zumban ;) å de e väl bra att man e "beroende" av träning och dans =) i måttliga mängder... det känns idag att jag på 9 dagar har gjort 8 timmar zumba ;) lite trött i mössan... sitter å lyssnar på lite zumba musik på spotify å blir så glad =) å speciellt glad blev jag när jag hittadee ytterligare en låt från vårat pass =) yey!

See ya!

Z O R B A

Kategori: Allmänt

finns det en dan (eller dansstil) som heter, som kommer från Ryssland... å den e såååå kul att göra =) speciellt eftersom jag efter ikväll faktiskt kan den!!! =) Våra Zumbainstruktör och flera i gruppen blev riktigt impade ;) yey! å imorrn kanske man åxå får chans att impa, eftersom några av oss från Föllinge-gruppen drar till Hammerdal och kör 3 timmar ZUmba 18-21 =)

det roliga med det är att förra torsdan på zumban va en ny tjej me, som jag surrade lite me, nyinflyttad i byn bl.a.... i lördas träffade jag henne på pubkvällen på byn och vi satt å surra lite =) visade sig att vi e lika gamla =) jippie! en cool brud i min ålder som bor i Föllinge =P å hon ska åka me mig till Hammerdal och dansa loss imorrn kväll! =) kulkul!

nej, nu har jag nog varvat ner ordentligt efter zumban så jag kan gå å lägga mig ;)

See ya!

L a B o m b a ! ! !

Kategori: Allmänt

Jajjemen! Ikväll är det dags för ZUMBA igen =) jippi!!! tryckte igång en låt som vi kör på passet (La Bomba med King Africa) och blir väldigt pepp!!! =) va riktigt trött för en stund sen, men nu är jag snart pigg igen, fötterna kan bara inte vara still!! härlig känsla!

men först ska jag fara på affärn å handla massa grejer till turneringen i helgen, å sen har vi ett "check-up" möte kl.18, och kl.19 är det dags för ZUMBA!!! =)

Igår bestämde jag med mig själv att får jag inte Zumba DVDn i julklapp ska jag beställa den så fort jag bara kan!!! så jag kan svänga loss här hemma fram tills vi börjar igen efter jul/nyår =)

å nu ska jag kolla upp en julklapp till Ida, å sen ska jag hoppa i träningskläderna och fara iväg =)

See ya!

bulleribulleribånk!

Kategori: Allmänt

japp, idag har jag varit på en jättebra föreläsning om buller i våra arbetsmiljöer, och hur vi kan motverka det. =) SUPERBRA!!! Jag och Carro kommer ha fullt upp imorrn och kolla efter "kryphål" ;)

i övrigt blir det inget långt inlägg, strömmen håller på att ge upp i datan, och det ser jag som ett tecken att jag suttit här för länge =P

när jag kom hem efter min långa dag, började jobba kl.6, på föreläsning mellan 10.30-16, så det blev lite längre arbetsdag än vanligt... jo, när jag kom hem så käka jag lite, och sen har jag suttit vid datan eller i telefon... ordnat inför fotbollsturneringen i helgen, och skrivit rent och sammanställt alla barns ledighetslappar, och även personalens, så det blir lite mer överskådligt ;) tog på mig det frivilligt, men jag gillar ju att sitta å hålla på me diverse grejer på datan.... jo det blev ett avbrott när jag skulle gå å ta in hästen =)

å nu blir det snart gonatt, börjar 6 imorrn igen, men då slutar jag iaf 13.30 ;)

See ya!

alalala lång lång li lång lång lång

Kategori: Allmänt

ja huga va de känns som de har varit en lång dag, å än är den inte slut...!

så, nu kan jag bocka av en sak från min lista, en sak som jag skulle gjort redan i söndags... =P men nu e de gjort! å strax ska jag ta mig an en annan sak så jag kan bocka av det. och sen ska jag avsluta mina göranden med att fixa ett "fikaschema" till i helgen... det är en fotbollsturnering i Föllinge på lördag så de e mycke som ska fixas och kollas.... pust!

å nånstans i allt de här ska jag hinna me å kika på julkalendern, som jag inte hann se imorse... å så vill jag hinna se House, å sen somna fortfortfort... börjar 6 imorrn, å hade tänkt va där lite tidigare, för jag behöver måla två hyllor en omgång till, så vi kan få upp dom nån gång, å de e lättare å göra de om de inte e en massa ungar i farten ;)

nä nu må jag sätta igång me de jag ska göra, så jag blir klar nån gång ;)

See ya!

"after zumba"

Kategori: Allmänt

ja eftersom jag va så inställd på pubkväll hemma på byn ikväll så är det så det får bli, även om jag nog egentligen skulle vilja kura ihop mig i min OnePiece och mysa framför en film... så snart drar la familja ner på byn för att äta lite, lyssna på bra musik och sen åker vi nog hem ganska omgående.... det var egentligen ingen av oss som va speciellt pepp, men vi hade i princip bestämt det igår, och jag har varit inställd på det längre än så... så en liten sväng ska vi göra oss.... å imorrn blir det soooovmorgon, eller sovförmiddag ;)

See ya!

zumba x8

Kategori: Allmänt


zzzzzumba!
igår var det änligen dags för ZUMBA =) efter en veckas uppbehåll....! tänk va man kan sakna träning... å så berättade bästa Iosefina att det förutom Zumba Christmas imorgon (3 timmar Zumba, sen julbord) och 1 timmas träning på torsdag så är det Zumba marathon i Hammerdal på fredag =) yey!!! så på drygt en vecka blir det 8 timmars Zumba för mig del =) sååå lycklig!

å så berättade Iosefina de härliga nyheterna att vi kommer få köra Zumba i Föllinge även efter jul å nyår =) JIPPIE!!!


åsså måste jag bara berätta att jag har VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!! jag fick nämligen en snilleblixt häromkvällen å berättade om den för mina kollegor idag och dom tyckte också att den var toppen! och anledningen till varför min pappa är bäst kommer senare, för nu är det dags för EM-lottningen i fotboll!!

See ya!