Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

app app app

Kategori: Allmänt

ja dessa appar... =P
lustigt det där... va man kan bli beroende av sin mobil... och alla appar... jaja... jag är iaf toknöjd me min telefon om jag inte redan sagt det ;) har ju inte skrivit här på ett tag... fy mig!

idag kändes som att det kunde bli en bra dag... tills jag kollade FB... då rasade min värld för ett par minuter... att man ska få reda på saker via FB är för j***igt.... men men... de e bara å bryta ihop å komma igen... ;)

jobbet rullade på finfint idag å sen for jag in till stan och dumpade halva mitt bohag hos Ida och sen for jag in på stan och damp ner i frisörstolen för en efterlängtad klippning och färgning... å nu ser håret liiite annorlunda ut... men it's a work in progress så att säga... min målsättning är att bli ljushårig i slutet på sommaren, men eftersom jag färgat håret så intensivt mörkbrunt de senaste åren så sitter pigmenten så hårt så vi måste ta detta projekt i omgångar... =) men jag klagar inte... möjligen min plånbok ;)

efter frisseringen strosade jag runt på stan en stund, och köpte mig en skinnjacka =) jag har länge velat ha en och idag slog jag äntligen till på en =) så glad! =)

snart ska jag svida om från mys-stassen och fara och hämta upp Johanna och Joffe och åka in till stan och möta upp Emelie, Johan och Ida... vi ska gå på bioooo... THE AVENGERS!!! tror det är en tokbra film!! =) yey!

See ya!

DH

Kategori: Allmänt


mjaaa tänka sig, idag kan jag faktiskt se Desperate Housewives, hemma in the Basement ;) och helt utan att vi fixat nåt alls... Helt plötsligt en dag förra veckan upptäckte vi att 4an va helt borta men att 3 och 5 hade lagts in, och en hel del andra kanaler... P är rätt sur för detta för de få program han tittar på går på 4an och 6an men båda dom har gått upp i rök... Men jag är desto gladare =) finns ju så mysche bra progam på 5an =) bl.a DH, fast jag har klurat under kvällen om jag verkligen ska kika ikväll... har ju inte sett nånting alls av den här säsongen, och kommer ju att köpa den så fort den kommer ut på dvd... men jag ska titta och njuta ändå har jag bestämt mig för =) lovely!

sen går det ett program på 3an som verkar lite kul =) Wermland forever... jag som ÄLSKAR värmlänningar och deras dialekt =) tror jag ska kika lite å må gott =)

see ya!

woop woop...maybe not...

Kategori: Allmänt


bläääääjsingen....

har kommit på bra saker hela dagen som jag skulle skriva här, men när jag väl kommer så långt som till bloggen är allt som bortblåst... =( va trist, har gått å funderat på en massa kluriga saker idag, å så kommer jag inte ihåg nån...

menmen... en sak jag kommer ihåg är... att jag faktiskt har sökt jobb idag... ;) på en skola i kommunen... jag trivs ju jättebra där jag är, men det är ju ändå lärare jag är utbildad till ;)

nänä, bäst å nanna nu, börjar 7 imorrn =)

See ya!

Askonsdag...

Kategori: Allmänt

Ja så heter tydligen den här dagen, fick jag lära mig nångång...
Dagen före skärtorsdagen.... mjooo, nu e den snart här... påsken....

å vi ska få finbesök i helgen =) från Karlstad!!! yey! =) Ms kompis och hennes sambo kommer på besök =) länge sen dom va här båda två nu... sist L va här va när jag tog studenten, 7 år sen....!

ååå liiiite glad e jag precis just nu =) jag har nämligen hittat en låt som varit me på Zumba Marathon =) yey! me happy! håller på å försöka hitta en annan som etsat sig fast i hjärnan...

men annars har jag ju en back-up =) fina Iosefina =) hon ska fixa en skiva med Zumbalåtar till mig, låtar som vi har haft på passen i Föllinge, och även från marathon, tror och hoppas jag iaf... =)

idag när jag for hem från jobbet kom jag ikapp en bekant vinröd volvo =) misstänkte att de va Elin och Martin och fina Samuel =) låg bakom dom till vi kom till Lundsjön, å då tog jag ett snabbt beslut att åka hem till Elin och säga hej till dom =) det roliga i det hela va att innan jag kom ikapp dom hade jag tänkt på dom, och undrat om dom kanske skulle fira påsken i Lundsjön, och att jag då kanske skulle kunna hälsa på dom =) för eftersom jag varit lite krasslig har jag inte velat hälsa på lilla Samuel än =) men idag blev det av! =) vilken go kille!!! =) fotade lite, men har inte lagt in dom på datan än.. =) kommer sen =)

nu ska jag fortsätta plocka (städa) lite grann, så e de inte lika mycke kvar imorrn å på freda ;)See ya!