Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

hemkomst

Kategori: Allmänt

Japp, om en stund kommer mina älskade päron hem =) dom har varit på semester i ca 2,5 vecka, har faktiskt börja sakna dom lite grann... huset har varit lite tomt utan dom..

Nu har jag bara en jobbvecka kvar till semestern!!! Jobbar faktiskt bara 4 dagar nästa vecka, är ledig på torsdan =) yey!

Och någon av dagarna i början av nästa vecka ska jag göra det sk "bandtestet" för brandkåren... Gå på löpband i 10 minuter i full brandmansmundering och syrgastuber (25kg) på rygen ;) provade i onsdags här hemma på station i byn och det gick riktigt bra, men hellskotta så varmt det blir... det är det som är värst, kondisen finns ju iaf där nån stans, och tjurigheten ;)

Nähepp, nu ska jag ta en svängom med dammsugaren sen är det fritt fram för M och P att komma hem ;)

See ya!

oklok...

Kategori: Allmänt

nä du gubbe.. jag blir inte klok på det här jag...
trodde ju jag och Ida hade spikat vår semestervecka och skulle ringa henne och kolla om de va ok att boka ett boende i Fjällbacka... men tjosan... då va vi inte på samma våglängd längre... så nu har jag suttit och kikat och klurat.. men jag tror minsann jag ska ta datan under armen och kila över och prata med henne så jag får nåt vettit ur det här... =P säkrast så, så man inte gör bort sig... ;)

åååå igår slog våran förskola ihop med två andra förskolor =) och idag fick jag träffa en cool liten tjej som gick hos oss förra året =) ååå  hon e ju så ball! =)

ni minns kanske inlägget om när jag blev "träffad av blixten"? kan nu glatt meddela att herrn i fråga är numera min +1/pojkvän/respektive/kille/bättre hälft ja kalla det vad ni vill men så är det =) å jag är sååå glad!

nähäpp... bäst jag kilar över till Ida och får nån rätsida på detta, sen ska hästen in och sen ska jag försöka få nån färg på mina naglar =P å kika på Grey's Anatomy en stund innan ögonen faller ihop, va uppe strax efter 4 idag...

See ya!