Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

av ren och skär Good Will...

Kategori: Allmänt

Jo jag tackar jag! =)
Lämnade in min pärla Ibizan hos farbror bildoktorn idag jag... Det är en kontrollampa som lyst lite av och till, mest till sista tiden faktiskt... Nåja, dom ringde på eftermiddagen idag och talade om att problemet va större/värre än att dom kunde fixa det, så dom hade skickat en "order" till Berners och att jag fick ringa dit och boka tid... Och jag fick helst INTE köra min bil mer än NÖDVÄNDIGT...!!! Ja, å jag som är väldigt bilburen... VARJE DAG! tur man har en snäll pappa, som kan lösa det på annat vis så hans dotter får låna Volvon ett par dagar... För på tisdag ska min in på Berners och bli hel igen, hoppas vi! Å som det låter ska det gå på garantin... =) håller tummisarna!
 
Mjaha... Å nu har jag precis lagt in räkningar för betalning... Alltid lika muntert... NOT!! Men nåt som är muntert är att jag va in å kika på lite flygresor till Edinburgh =) Jag och Emsnan har tänkt oss åka dit en weekend i november/december och tidigare när jag varit in så har det inte funnits några flygningar inlagda, MEN idag gjorde det det och priserna va helt OK! Så när Emsnan och hennes Johan kommer hem från Thailand så ska vi boka och stöka, så slipper vi tänka på det sen =) då är det bara att spara "fickpengar" YEY!!!
 
Ja å så har jag slängt iväg en ansökan om ett nytt jobb... Ett lärarjobb, 100% i en årskurs 1a... Jaja, vi får väl se vad det blir av det... Men det vore skönt att få jobba med det jag faktiskt är utbildad till... ;)
 
Nähepp, nu ska jag kila ner och måla om mina naglar.... Det gamla lacket håller på att ramla av... Men det har hållit i nästan en vecka (imorgon..) och det är framsteg! =)
 
Tack och Hej!

tiden bara springer iväg...

Kategori: Allmänt

Å så e våren här!!!
Ja det har nog hänt en hel del sen jag skrev här sist... men jag orkar då inte berätta om allt det =P
Men vi kan säga så här att min älskling har då äntligen fått sin vilja/önskan igenom att få med mig på en skotertur... både en och två gånger har det blivit av... eller jo fler än så också... nån helg innan påsk va vi iväg på fisketävling på en sjö strax utanför Föllinge.. å i påsk va vi uppe i typ Bydalsfjällen i en stuga som min svägerska är delägare i (eller min svågers sambo, eller va de nu blir.... Älsklingens brors sambo...) å en massa sol fick vi!! Jag och Johanna va mer än nöjda! =)
 
Förra helgen gjorde vi en helhelg med skoter, god mat och dryck tillsammans med Johanna och Joffe som båda införskaffat nya åkdon =) det varriktigt härligt!
 
Ja och i helgen som va åkte vi en sväng till jaktkåken å hälsa på pappsen och några ur jaktlaget som va där och skulle hugga lite ved och fli upp runt kåken =) å i söndags tog vi oss en tur uppe kring Skärvången med Idas mor å far och farbror och kusin =) tyvärr försvann finvädret typ direkt när vi kom fram... men men...
 
Å på jobbet rullar det på för fullt... har hunnit med att byta kollegor för andra gången på mindre än fyra månader.... I jul slutade Jimmie ='( å Marie drog till Thailand i tre månader med sin gubbe.... Så då fick jag fina Helene och Micke som jobbade med mig, å oj så bra det har gått och så roligt vi har haft det... Men innan påsk gick Helene upp till Aspås för att jobba på förskolan där =/ och Anders kom därifrån till oss =) och förra fredan gjorde Micke sin sista dag hos oss för på måndan va Marie tillbaka från sitt äventyr i Thailand =) å nu är de väl som de ska va, hoppas jag... Det känns iallafall som att min kropp slappnar av mer nu än veckorna innan påsk... jag bara sover och sover när jag kommer hem om dagarna... men snart så vänder väl det också...
 
det kan ju hänga ihop lite med att jag inte kunnat träna på typ 2 månader.... förkylning och annat trist som kommit i vägen... men nu hoppas jag kunna komma igång igen nästa vecka.... nog för att jag varit på zumba en del torsdagar när jag känt att jag pallat =) men måste ha mig iväg på gymmet åxå...
 
ja ja nog om detta!
 
Idag har jag faktiskt varit duktig och deklarerat! Annars brukar jag alltid va ute i sista stund, men nu e re gjort! Längtar till v.23 när återbäringen kommer! ;)
 
Nu väntar jag på första tydliga vårtecknet, förrutom allt slask å gegga som är överallt nu, nämligen TUSSILAGON!

 
Puss å hej!