Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

efterdyningar..!?!??

Kategori: Allmänt

Ligger på sängen och förundras över hur segt nätet är... Igår och i söndags var det med nöd och näppe jag fick igång Netflix, och Spotify fick jag spela offline... MEN IDAG är det än värre... Ett avsnitt av en tv-serie på netflix (ca40 min) har tagit mig väääääldigt länge att titta på nu... =/ provade att starta om routern, men det hjälpte inte heller...
 
Tänkte då att jag skulle prova med datorn istället för surfplattan... Men det verkar minst lika segt med den...! Grrr!
 
Hade ju lite tut i oturen mitt i allt stormande... Jag åkte hem till mamms och papps i torsdags efter jobbet, och där verkar det då inte ha stormat lika mycket som här hemma i Ocke... Älsklingen ringde mig vid 22 på torsdagskvällen och då hade det ramlat 3 stora tallar över vägen hemma.... OJOJ! Så jag hade ju liksom inte tagit mig på jobbet på fredan... Å älsklingen fick stanna hemma från jobbet och röja av vägen... Men när jag kom ut på fredag morgon, i tron att vi klarat oss bra i lilla byn så fick jag minsann inse faktum... Det låg nämligen en halv björk över vägen... Som tur är hemma hos mamms och papps finns det flera vägar av gården, så längde det inte är metervis med snö, vilket det ju inte va ;) så jag tog mig iväg på jobbet...
 
Nu tror jag nästan att jag ska fli undan i köket, rasta vovven, göra mig i ordning för sängen, och lägga mig och läsa eftersom netflix tänker tjorva på såhär... Är ändå så rackarns trött, förmodligen månens fel, för jag vaknade stup i kvarten i natt..
 
På återseende!

Hemma bäst...!

Kategori: Allmänt

Ja så var man hemma igen! Efter en lång dags resande så kom jag hem strax före midnatt i måndags, somnade rätt ovaggad kan jag säga ;) Sen har jag hunnit med att jobba två dagar... När jag låg på soffan på p-rummet på min rast idag så slog det mig att det ju är onsdag idag... Hade gått halva dagen och trott att det var tisdag ;) rätt skönt att det är åt det hållet iaf! =)
 
Men är fortfarande rätt sliten av allt resande i måndags och rätt lite sömn.. Så när jag kom hem idag på eftermiddan la jag mig på sängen med surfplattan i knät och tittade på film på netflix en stund och halvsov, nice! Nu ligger jag på soffan med datorn i knät och kollar på tv.. =P Halv åtta hos mig e rätt kul ibland! =)
 
Nu ska jag försöka komma på resten av julklapparna... Har några kvar..! Bl.a älsklingen!!! Gaaah!
 
På återseende!

resa lätt...

Kategori: Allmänt

är ingen enkel sak när man är tjej....
 
imorgon styr jag och Emelie kosan mot hufvudstaden ;) eller iallafall Arlanda... Där tar vi in på ett fränt hotell, Jumbo Stay, vi ska bo i ett Jubo Jet =) =P sen tidigt TIDIGT på fredag morgon bär det av tillbaka till terminalen och hoppa på ett plan som tar oss till Köpenhamn, och en kort väntan där och sen är vi på väg mot slutmålet!! =) EDINBURGH! =) Huga, det är nog inte möjligt att längta så mycket som jag gör just nu!!! =)
 
Ska ju jobba en sväng imorgon först och hinna uträtta lite grejer på stan, typ växla till mig lite SHOPPINGpengar ;) Och iochmed att jag börjar 6(!!) imorgon vill jag ha i princip ALLT klart ikväll, vilket verkar kunna resultera i en sen sänggång.... Min plan var att ha allt klart till NU, kl20!, för att sen kunna gå att sova efter Bonde söker Fru... Men se där gick jag på en nit... Har fått klart EN av sakerna... Nu återstår packningen, hårfärgandet... Och värst av allt, jack- och skoval... Huuuga! Hade ju också tänkt måla naglarna... Men det verkar jag få strunta i idag... Grr!
 
Nähepp, nu lite Bonde söker Fru, och småfix i pausen...
 
 
På återseende!