Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

3 dagar kvar...

Kategori: Allmänt

sen är det SEMESTER i FYRA veckor!!! Så otroligt skönt det ska bli!
Nog för att hela semestern snart är fulltecknad av diverse äventyr så ska det bli skönt att få va riktigt ledig och kunna göra det man känner för!
 
Ikväll, nyss, la jag in en kulig beställning =) på ett gellack starterkit, med allt vad det innebär... =) har varit lite dålig på att underhålla mina naglar på sista tiden, och blir lite less när inte lacket sitter så länge som man önskar... Blir ju så när man har det jobb man har... Förra sommaren gjorde jag ju urtjusiga förlängningar med gellack å snyggt å fint =) å så sa Camilla (som fixade naglarna) att om jag ville kunde jag komma dit när naglarna va i bra form så kunde vi göra bara en gellackning på dom... Men så fick jag för mig idag att kika lite på nätet om man inte kunde fixa nåt liknande själv... Å jojo, rea på starterkitet å så lite kuliga färger, så ska nog detta bli bra! Å 1-2 leveransdagar!! Så till helgen kanske jag har fina naglar =) ska bli spännande det här! =)
 
Hade en vision att fixa naglarna och lite annat stök idag, men va så otroligt trött när jag kom hem så jag slocknade en liten stund, sen satte jag mig i bastun å mådde gott, läste fördigt en bok, å nu ligger jag här i soffan och ska snart gå och sova igen...! Imorgon blir det sovmorgon igen, hoppas jag sover bättre än inatt, då vaknade jag varannan timme... =/ kanske därför jag va så trött idag... Å på torsdag slutar jag tidigt, och då efter jobbet bär det av till Frösön och ta hand om lilla söta Zvea så mamma Jenny kan plugga lite =) å sen blir det massa lek med Zixten!! =) Längtar!!! å sen, sen är det bara EN arbetsdag kvar! =) wihey!!
 
Näpp, på återseende med er!

drömmer mig bort...

Kategori: Allmänt

i Ikeas förtrollade värld...
Jag och mina vänner Emelie och Johanna ska till S-vall och se Gyllene Tider om ett par veckor (!!) och då ska vi också SÅKLART besöka IKEA ;) sitter och drömmer mig bort på deras hemsida... Blev tvungen att skapa och spara en shoppinglista där så jag kommer ihåg allt jag funderar över.... Samma vecka som vi ska åka börjar nog inflyttningen hos älsklingen så då kan jag ju känna mig för lite mer och fundera lite mer... Men en del saker VET jag ju att jag vill ha/behöver där =) stackars älsklingen... =P ;)
 
jo jo...
lite nytta har jag faktiskt gjort idag! Jag har nämligen bakat 2 rabarberpajer! fast jag fuskade LIIIITE... Jag fick en burk rabarberkompott i avskedspresent från mina "gamla" medarbetare (för er som missat ska jag flytta från Krokom till Aspås i höst), och då passade jag på att använda den till mina pajer! snart dags för provsmakning! =)
 
På återseende!

maaaan så grett!

Kategori: Allmänt

 
 
 
har precis bokat flygresor kors och tvärs, och för en rimlig penning... ;)
 
jag och älsklingen hade tänkt att åka till huvudstaden och se Tenacious D i augusti, och eftersom han inte har planerat in nån semester i sommar och konserten är på en söndag kväll fick vi klura lite... å sen kommer mor och far och säger att dom åker till Finland samma helg och ska fira min moffa som fyller hela 90 bast veckan efter, och undrar om inte jag kan ansluta dom där och åka med dom hem... Så jag tittade på lite biljetter i helgen och noterade lite olika priser och alternativ... Gick in idag för att beställa, började med Finlandsbiljetten, som va lite dyrare än de andra... Men fick en snilleblixt att kolla via ett bokningsföretad istället för hon självaste flygbolaget... visade sig vara en lyckodragning, va ju nästan halva priset på biljetten!! Yey, GLAD EMMA!! =) sen så bokade jag våra resor ner till stora staden på söndag eftermiddag, och så älsklingens resa hem på måndagen... Så jag ska driva runt på arlanda i typ 3 timmar innan mitt flyg går... men det ska nog inte vara några problem ;) finns mycket att göra på arlanda =)
 
ja, å så vill ju älsklingen "göra rätt för sig", för jag har ju bokat och betalat den här resan, och våran resa till Venedig i höst... Så det har liksom samlats på hög... Men jag har liksom tyckt att det inte va så noga, han kan ju stå för nåt annat istället... men nu ville han promt veta så han kunde göra rätt för sig... Gulleplutten min =) <3
 
Nähäpp nu blir det till att titta på fotboll... kanske, möjligen blir det krama kudden för min del.... vi får la se ;)
 
På återseende!