Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

ingen nämnd ingen glömd...

Kategori: Allmänt

lite så känner jag mig... jag har inte glömt er, men att det inte blev nåt inlägg i helgen beror mest på det tooookfina vädret som va =) älska solen! ;) har iaf haft en kalasbra helg, med god mat, fina vänner, hockey och eurovision =) Härligt...!
 
När jag däremot klev upp idag och började fundera över dagen och morgondagen kändes det inte lika härligt... Känns som att sömnbrist kommer vara nåt jag lider av i slutet på den här veckan om den här takten håller i sig... Idag började jag kl.7, va uppe 5.30... Jobbade till 13.30, åkte till Trångsviken för förskollärarträff (vilket såklart jag tycker är superskoj!!) den slutade 16.30, svischade hem och krängde av mig lite bling-bling och bytte skor, in i bilen och ner på brandstationen för vattenlivräddningsövning... först började vi med ett studiebesök på vad som ska bli en flyktingförläggning (eller liknande..) för att se hur utrymningsmöjligheterna såg ut och för att skapa oss en bild av anläggningen... sen ut med båten... vars kärra vi upptäckte hade punka.... fixa det och sen ut med båten i sjön...  kasta i en docka som vi sen skulle upp me... va ju bara det att motorn tvärdog mitt ute på sjön... så de va bara å ro tillbaka... =/ lagomt svettig man va då.... =P tillbaka till stationen för att ha repetition på DHLR, som som tur va gick smärtfritt... kom hem för ca en halvtimme sen.. uträttade lite på datorn... ska hoppa i sängs strax för gissa vem som ska upp kl halv fem...!?! 
 
Börjar nämligen 6 imorgon... å så trodde ju jag att jag skulle få sluta och gå hem tidigt... men ICKE!!! såg ju imorse att jag har ett utvecklingssamtal kl.16!!!! mhmh... åker nog å tränar där emellan så ska jag nog palla, men sen är jag nog rätt död för världen... =/
 
Nä ni, nu ska jag gå å lägga mig!
 
Puss och Gonatt!

fy f*n va kul...!

Kategori: Allmänt

 
 
 
Är ju tydligen ett "Emma-citat" Jag säger så i ett filmklipp från midsommar förra året och det där har blivit en grej mellan Emelie, Johan och mig... ;) kul kul!
 
Och lite så kände jag när jag var ute i uthuset tidigare ikväll och rotade bland alla mina prylar från tiden i stan... Ojojoj vad jag har dragit på mig grejer! Men nu ska en del iallafall få följa med mig till älsklingen, så får vi se vad han säger =P Ska ÄNTLIGEN få plocka upp alla (nej kanske inte ALLA, men en del av) mina ljusstakar och attiraljer ;) KUL!
 
Jahopp dags att fortsätta stökeriet! =)
 
See you!
 
 
 

egenvård...

Kategori: Allmänt

Japp... är hemma från jobbet igår... Kände mig så risig igår, trött å ont i halsen och kände att jag inte var på topp så jag åkte hem och la mig... Sov hela eftermiddagen och spenderade hela kvällen och halva natten framför tvn (liggandes i sängen), somnade runt tre och vaknade vid åtta och va hur pigg som helst... weird! Jag låg och drog mig en liten stund och då ringde dom och sa att min bil var klar!! Yey! Och som tur var så var även pappa hemma idag så vi hoppade i kläderna och for till stan och hämtade hem min pärla! =) Nu ligger jag på soffan och kollar på gårdagens semifinal i ESC =) missade visst den igår...
 
Sen ska jag kila ut till uthuset och raska ihop lite grejer som kan behövas i helgen =) så nu ska minsann älsklingen få lite omgjort hemma hos sig ;) I löööv it! Fria händer.. woopwoop!
 
Ja, det lustiga i det hela är ju att jag egentligen nog hade kunnat jobba idag, för det känns mycket bättre, men jag tog det säkra före det osäkra igår och sa att jag var hemma även idag... Och kanske behövs det...
 
På återseende!

ESC time!

Kategori: Allmänt

 
 
 
mmmm, nu drar det ihop sig, den stora ESC finalen är på lördag! I Sverige! =) Yey!
 
Å jag fick en fin självinbjudan förra veckan ;) om vi inte kunde ses ett gäng hemma hos min älskling och titta på la finale! Självklart går det bra bestämde vi oss för! =) Så nu håller jag på å klurar på lite skojsigheter vi kan hitta på med =) Bl.a en ESC inspirirerad playlist på Spotify =)
 
Förutom det försöker jag intala mig själv att jag INTE är på väg att bli förkyld.... =/ huvva! Vik hädan!
 
I helgen hade jag och finaste Maggan myshelg =) Maggan är älsklingens "lill-hund", alltså den yngre av de två =) för älsklingen tog å drog till Jönköping med ett par grabbar för att gå på Elmia jakt och fiskemässa ;) men inte gör det oss damer nåt, nej vi har haft det så mysigt så =)
 
Nähepp, nu ska jag nog försöka stoppa nåt i magen och fortsätta med spellistan =)
 
See ya later!