Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

tröttmössa...

Kategori: Allmänt

 
 
 
Ja idag är jag tröttare än tröttast... Har sovit förbankat dåligt i veckan, och imorse ville jag verkligen INTE kliva upp... Men fredag å allt, de va nog bara å kravla sig ur sängen... Möte först och sen jobb, och eftermiddagen kunde inte ha känts segare... Ont i ryggen, trött --> taskigt tålamod... ingen bra kombo alltså...
 
Men men, klockan blev fyra och jag kunde göra helg, och humöret steg ju när jag fick prata med Emelie, och om allt bus vi ska hitta på med imorgon! =) Imorgon förmiddag hämtar vi nämligen en mini-buss på OK i Föllinge, hämtar upp Jenny&Martin och Emil&Henrik i stan och sen drar vi till Ö-vik och ska gå på MELLO! ;) Det ska bli sååå skoj å få hitta på nåt! =) Så nu är förberedelserna i full gång, musiklistor att ordna, spel att plocka iordning =) kul kul!
 
 
 
Min sambo och Emelies ditto kan/vill inte följa med, men då fick vi ju med oss världens bästa Emil och Henrik istället! =) Min älskling föredrog en helhelg med sina polare, åkandes en finlandsfärja, och Emelies darling jobbar tyvärr.. =(
 
Nähe, fortsätta å stöka lite nu då kanske =) ;)
 
På återseende!
 
 
 

speed...!

Kategori: Allmänt

 
 
 
Ja äntligen har det blivit en ny månad, vilket just nu också innebar snabbare internet! ;) Sitter hemma hos mamms och papps för tillfället och här surfade jag upp potten redan i mitten på januari... =P när jag var husvakt en vecka blev det mycket netflixande ;)
 
Det var sån skillnad från i fredags när jag skulle kolla upp en grej på nätet, och igår... Helt plötsligt kunde jag ha många flikar igång samtidigt ;) =P
 
Håller på att fixa lite småsaker innan jag ska åka hem till Ocke igen och leva nåt sorts samboliv till tisdag morgon... =/ på tisdag efter jobbet åker jag nämligen tillbaka till Föllinge och förbereder avresa mot Finland, för efter en kortare arbetsdag på onsdag åker vi till Finland på begravning =( Idag för ett år sedan miste jag min kusin Tommi, och för två veckor sedan miste jag min morfar =(
 
Förhoppningsvis får jag återgå till ett, för oss, normalt samboliv när jag kommit hem från Finland, för sedan jul och fortfarande idag har jag spenderat merparten av min tid hos mina föräldrar... Nog för att den här helgen var självvald, för min kära sambo jobbar i helgen, och jag hade ingen lust att sitta själv i Ocke hela helgen... ;)
 
Appropå min kära sambo... Han är ju för gullig, jag fick av honom i julklapp att vi skulle skaffa digital-tv (igen) och att jag skulle få va med och bestämma, men att han skulle betala första året... Jag har ju antytt att jag skulle vilja ha några fler kanalar, och framför allt nu till OS ;) men ännu har inget hänt, och OS börjar nästa helg... Så vi pratade om det innan helgen, och han tyckte det var lika bra att jag tog tag i det där, som har lite mer tid och kanske lite mer koll ;) så idag tog jag tag i saken och ringde, så snart har vi Canal Digital, vi har ju inte 10an iofs, men jag hoppas att det mesta går på 3an under OS, sen får jag väl titta på Viaplay ;)
 
En annan sak jag fick av honom var att vi ska åka till Karlstad på hockey 8 mars! FBK-SAIK
Min dröm är ju att få se FBK-Frölunda i Löfbergs Lila Arena, men de senaste två åren har det inte gått att få till, så nu sa jag det att i år SKA jag  iväg! Oavsett lag! SHLs allra sista omgång, så det mesta är väl redan avgjort då, men det struntar jag i! ;)
 
Nähepp, nu får jag väl återgå till mitt fixande, så jag kan åka hemöver sen! Hem och baka till mina kollegor imorgon! =)
 
På återseende!