Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

tvära kast...!

Kategori: Allmänt

Ja mina vänner (och även er som jag inte känner..), livet är fullt av överraskningar...!
För ganska precis 3 veckor sedan blev jag singel, efter en 2-årig relation varav 1 år (ca) som sambo. Allt detta skedde lite hastigt, jag hade ingen aning innan, så man kan ju säga att det kom som en blixt från klar himmel! Jag tänker inte gå in på detaljerna kring det hela, men ni ska veta att jag idag mår bra, och har förlikat mig med situationen!
 
Jag har ju världens bästa vänner som funnits där för mig de här veckorna, då det har pratats, diskuterats och malts kring det som skett! Utan er hade det varit värre att komma vidare! Jag har fått återknyta kontakten med en gammal vän som flyttat hem efter några år i norra Sverige och han och hans son har också bidragit till att det gått lättare att gå vidare!
 
Och i helgen har jag umgåtts med ett underbart gäng i Fäviken, jag har skrattat så jag har träningsvärk i magen! Så himla roligt och fantastiskt det har varit i helgen! =) =) =)
 
Idag när vi gick sista rundan inne på mässan tittade jag på lite olika hörselkåpor inför jakten, och all tid jag ska spendera på skjutbanan framöver. Jag hittade en hel del, men slog inte till. Jag har precis beställt ett par via nätet för en hundring billigare än de jag tittade på på mässan! Så nu är jag helnöjd! =) Nu ska här pangas!!! ;)
 
 
 
På återseende!
 
 
 

dra mig baklänges...

Kategori: Allmänt

Här har jag suttit och muttrat i att vårat internet inte funkar som de ska, och vips så gör det det! Fick tidigare idag koppla mig mot mobilen, men nu en stund senare ser jag ju att det funkar ändå... Peppar peppar!
 
Den här veckan har jag semester! Jippie! Fast det enda jag gjort hittills är att läsa jägarskolan =P har på fyra dagar plöjt igenom ca 500 sidor om jakt och allt som hör därtill! Svarat på över 400 frågor, svarat på ca 100 testfrågor i boken, och mer än så på förbundets hemsida. Nu har jag precis sett en film om jaktens grunder, och fått magknip om vartannat, dom visade klipp hur det kan gå fel om man tummar på säkerheten, iiiischk!
 
Så nu har jag hällt upp ett glas vin och tänker inte ägna mig åt jakt nåt mer idag. Imorgon blir det repetering och förhoppningsvis känner sig sambon pigg och villig att ha lite "vapen-skola" med mig! =)
 
Jag har iallafall fått njuta av lite finväder i veckan iallafall, har kunnat suttit ute nästan helt i två dagar ;) lite åska och skurar kom emellan =P idag drack jag kaffe och läste lite ute innan regnet kom.. Hoppas på finväder i helgen, för då ska jag inte läsa om jakt! ;)
 
Jahapp, på återseende! =)