Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

Alanya?!?!?

Kategori: Allmänt


ja, igår kom mamma me den brillianta idéen att jag ska ta me mig pappa och åka till sooooolen =) han om någon behöver sol, och jag tackar inte nej till lite värmande solstrålar =) så ikväll har jag suttit och spanat in lite resor... de bökiga me att bo där man bor, är att man måste ta sig till arlanda åxå =P och då blir det genast någon 1000lapp mer... men nu har jag hittat en resa till Alanya, Turkiet, i mitten på mars för typ 5793.5kr/pers för 1 vecka =) med hotell, halvpension, resa till och från arlanda och rum på ibis hotell en natt =) tycker jag är heeeelt ok! Men vi får väl se vad som sägs om saken imorrn... För jag har för mig att jag mest troligt skulle en solresa i examenspresent, om inte annat kanske man kan få lite bidrag =P så man kan göra nåt lajban väl på plats åxå =)

nej nu ska jag ta och sova lite =) montera ner dvdn och sätta in den i sovrummet och fortsätta kika på Jul i Kapernaum tror jag =)

Puss och Kram Skumbanan

no shoes ='(

Kategori: Allmänt


nej, nån j***l va in i sista sekund och buda över på miiiina gråa converse... SKIT!!! jaja, sparade nån hundralapp iaf... *always look on the bright side of life*

Vilket proffs!

Kategori: Allmänt


Ja då har man lekt färdigt som fotomodell =P
Blev så full i skratt, efter första bilden (av masssssor!) frågade fotografen om jag gjort detta förut. Nej sa jag. Man skulle kunna tro att du har det. Hihi, min blivande framtid?!? =P näe, skämt åsido... men roligt var det!!! Bestämde mig för att ta me mig 5 bilder hem; här är några av dem =)










* måste hitta nya Iittala glas till B, för jag hann inte bjuda över =( men jag har ju till maj på mig *

*håller tummarna för skorna, ca 20min kvar på dem nu*


Puss och Kram Skumbanan

Fotomodell! Jag??!?

Kategori: Allmänt


Ja det kanske funkar de me?!? =P
En av mina kollegor ringde mig efter jobbet en dag förra veckan och meddelade att hon och jag skulle iväg på Best Western i eftermiddag och bli stylade och fotade =) Jaaa! sa jag, såklart. Skitlajban ska det bli! Jag tror jag valt ut bra kläder me.. kör svart/vit mönstrade leggins med en lång svart tunika och lite bling ;) känns som neutralt is the way to go =)



* say cheese! *

Så snart ska jag slänga på mig kläderna och pysa mot stan =) känns spännande detta! =)

* har fortfarande högsta bud på conversen, de gråa =) jag klurar än om jag ska buda igen på de bruna... *

Jag budar faktiskt på 4 whiskeyglas också =P av Iittala, det är min "kontakt" i Edinburgh som vill ha dem! Så jag ska ha dem på smsbevakning, för risken finns att jag inte hinner hem innan den auktionen är slut...


Puss och Kram Skumbanan

Skoooooor!

Kategori: Allmänt


finns det någon bot mot "skoholism"???
förmodligen!
men jag vet inte om jag vill ha, behöver en bot gör jag säkert, men vill egentligen inte ha nån!
just nu spanar jag faktiskt efter "sunda" skor =P eller converse ;) men de e ju bättre än klicketiklackeskor! ;) har budat på 2 st, om jag inte får dem så va de inte hela världen... men skulle hemskt gärna äga ett par fodrade högskaftade converse... och de gråa är juuu bara sååå söta =) men jag tänker inte buda så mycket mer än jag redan ligger på... måste försöka hålla i plånboken lite också =P

   

faktiskt! så slog det mig att kika in conversepriserna på Brittiska marknaden också, eftersom jag och Ida ska dit i maj =) och det verkar som de är liiite billigare (butikspris) där =) jag ska be min kontakt i Edinburgh (haha, jag låter som värsta spionen!) kolla hur det ligger till. För i så fall åker jag dit med tom väska, och hem med massa converse =) sweeet!

Puss och Kram Skumbanan

QT me pappsen =)

Kategori: Allmänt

japps idag har jag verkligen haft QT me pappsen min =) (QT= quality time)
skidåkning, skoteråkning, dominospel, skidskytte, hockey och matlagning me pappsen och lite Lucky Luke blev de me =) niiiice!

snart blir de QT me mammsen =) lite gammal engelsk drama på SVT snart =)


Puss och Kram Skumbanan

sånt uuuunderbart väder! =)

Kategori: Allmänt


imorse vaknade jag strax före 9 med stora förhoppningar om vädret =) hade spanat in tidningarna och tv rapporten igår och de lovade soool =) igår vågade jag mig inte ut fastän det tokfina vädret. men när jag klev upp där vid 9 så hade inte solen riktigt tagit sig över trädtopparna så de va bara att kura inne en stund till... Men när klockan närmade sig halv 11 eller så slängde jag och pappsen på oss skidorna och tog me hunden och for ett par varv ute på hängna =) riktigt najs för där sken solen minsann =) efter att ha varit inne en stund vart jag rastlös, man kan ju inte sitta inne när de e så fint väder!!! Så pappa och jag tog skotern och for ner på sjön en sväng, sen lämna jag av han här hemma och for en sväng neröver mot Ockern och kikade efter djurspår =) så efter lite skoteråkning och skidåkning känner jag att det är nu ok att bänka sig för att titta på skidskytte =)

men jag har en för rolig pappa jag =) för nån vecka sen visade jag honom Spotify på datorn och häromkvällen kom han och undrade om jag kunde starta de där programmet som all musik fanns på... Ja han uttryckte det så himla roligt men jag minns inte exakt hur de va... Men de lät som att de va värsta grejen =P goa pappsen! =)

Å nu har jag äntligen fått hem mitt examensbevis!!! Nu är jag en "riktig" lärare! =) Jippi!

Puss och Kram Skumbanan

OMG!!!

Kategori: Allmänt


visst ska man trivas på sitt jobb?
Det gör jag, de flesta dagarna. Men en eller ett par gånger har ett par personer (i personalen) råkat i luven på varandra, och det är minsann inte roligt att vara där då... huuuga... och idag var en extrem dag som resulterade i att den ena valde att åka hem... Känns ju skittråkigt att det ska behöva va så på ens jobb... Jag trivs med alla på mitt jobb, och jag trivs på jobbet, men ibland undrar jag om inte dessa två personer är så otroligt lika varandra till sättet, eller nåt liknande, att de blir som två magneter tillsammmans... = det funkar helt enkelt inte...

Jaja, nog om detta. Idag la jag ett brev på postlådan och väntar nu med spänning på utslaget. Fyllde nämligen i en ansökan om namnändring i helgen. Jag vill lägga till min mammas efternamn som ogift; Myllykoski. Går detta igenom hos Skatteverket kommer jag att i fortsättningen heta Emma Magdalena Myllykoski Jönsson. Men Myllykoski kommer bara att fungera som ett mellannamn enligt Skatteverket. Man får inte ha dubbelefternamn längre (som ogift iaf). Så egentligen blir det ju ingen större förändring, men det lär väl innebära nytt pass och körkort antar jag.

Mer då? Jo idag köpte jag en drös Alla Hjärtansdags kort... Inte rikigt jag, men låt gå för i år =P Dessa kort kommer jag att skicka ut till ett fåtal utvalda vänner =) Känns rätt nice faktiskt!

Mjo, när jag va på väg hem ringde en av mina kollegor och talade om att vi skulle på fotografering på söndag =) vi blir sminkade och fixade innan fotograferingen, och så får vi köpa me oss de kort vi vill sen =) ska bli sååå nice! Spännande! =) Synd bara att jag inte ska till frissan förrän nästa torsdag =P

Mäe, nu ska jag se till så jag får nåt i magen, för ikväll väntar Core träning igen =) och man kan ju inte gå på träning på tom mage, och inte heller ha precis ätit... går ju inte...!

Puss och Kram Skumbanan

effektivitet

Kategori: Allmänt


är inte alltid min starka sida, men rätt va de e så blixtrar det till och jag får saker gjort =P
som att fixa en klubblogga till FB, vi pratade om det på ett möte för ett tag sen, men nu är det gjort =) å så har jag kollat upp priser om vi skulle trycka upp egna t-shirts med klubbnamnet på ryggen och våra egna namn fram på bröstet typ... =) duktig jag... ibland iaf =P

Puss och Kram Skumbanan

vilket tjut!

Kategori: Allmänt


haha, brukar sällan ha ljudet på på datorn när jag inte har den kopplad till högtalarna... just nu sitter jag uppe i soffan för mottagningen e bättre här =P och har ljudet på av nån anledning, och rätt va de va så tjöt de bara till, som om nån tryckte på en tuta på en hockeymatch typ... så kikade jag på en av flikarna på internet som jag har uppe (www.hockeyligan.se live match FBK - Modo) och då förstod jag va ljudet va... det tutar så när något av lagen gör mål =P och nu har det hänt två gånger och jag har hoppat högt båda gångerna... FBK-Modo just nu 1-2... attsicken!

Puss och Kram Skumbanan

Blindstyre!

Kategori: Allmänt


japp, det är tydligen jag de =P
Igår frågade min goa kusinvitamin Ida om jag ville haka på till Strömsund och gå en sväng på Dollar Store innan hon skulle hämta Aile på hennes jobb... Självklart sa jag! =P så mitt i dan idag satte vi oss i bilen och brummade iväg =) handlade lite smått och gott, kommer bilder sen, hoppas jag.. har inte lagt in på datan än... hur som helst, jag gick där i godan ro och spanade på prylar när en bekant röst ropar "hallå!" och sen "blindstyre!", först då reagerade jag, och där stod Magnus =P man e ju inte direkt inställd på att springa på stadsbor på Dollar i Ström just, men så va de... sen hämtade vi Aile och for hem te Föling igen =)


igår eftermidda ville jag bara försvinna från byn... hade varit på affärn och handlat och gatt svänga in på macken för jag skulle ha snus... jag övervägde en kort sekund att åka tillbaka på affärn för exetkexet som flyttade till byn för snart två år sen stog å tankade... men så tänkte jag att va fan, vi har ju mött på varandra otaliga gånger förut... så jag svängde in på macken och på väg in i butiken sticker en filur ut huvet ur sin bil och frågar varför jag inte hälsar =P lätt, när man inte såg vem de va =P Men de va ju Ludde =P in å handla och sen bytte jag några ord me Ludde... sen hem och få i sig nån mat å kika på skidskytte =) härliga fredag!

Puss och Kram Skumbanan