Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

dan före dopparedagen!

Kategori: Allmänt

 
 
 
ja så är den äntligen här...
å en så här lugn dag före julafton har jag nog aldrig haft... kan kanske bero på att jag och papps städat och stökat under veckan, och igår fick vi klart det mesta i matväg..
 
men däremot sattes mitt och älsklingens förhållande på spel idag... vi skulle nämligen klä granen tillsammans... redan innan det va de upplagt för trubbel eftersom mamms gav honom i uppgift att sätta nejlikorna i apelsinerna... å jag brukar alltid sätta på banden innan jag stoppar i nejlikorna... mhm... jaja... svalde den förtreten =P och började bära ner sakerna från vinden till att klä granen... men fick så klart påbackning.. glittret hängde ju galet... jo å på den vägen bar det... men vi räddade upp det.... ingen av oss vill ju bli osams, så båda har fått ge vika under dagen... ;) rättvist å bra =)
 
är så glad att min prins ska fira jul med oss =) å så fina Maggan såklart =)
 
nu sitter mamms, papps och älsk och spelar tärning och jag sitter här och väntar på Så Ska Det Låta =) myyyys!
 
På återseende!
 
 
 

kunde jag väl aldrig tro...!

Kategori: Allmänt

 
 
 
hade nån sagt till mig den här tiden förra året att jag skulle fira jul i en annan konstellation än den vanliga hade jag nog blivit brydd.. men så är det, förutom mamms, papps, Ida och hennes föräldrar ska även min älskling fira jul med oss =) han kommer nog redan i helgen och sen på juldan åker vi till hans bror och träffar dom lite grann =) myyys!
 
nu är det bara en dag kvar till elva dagars ledighet =) ska bli skööönt! fast när jag slutar imorgon ska jag in till stan och fixa det sista, sen ska jag runt och "tomta" lite =) å sörpla kaffe hos Elin =)
 
jahopp... nu ska jag försöka hitta på nåt att göra... de finns ju saker att göra, men motivationen va inte så hög just nu..
 
På återseende!
 
 
 

12-12-12

Kategori:

ja det slog mig imorse... å dessutom är det sista gången på många många år som datumen kommer kunna se ut så... typ år 2101... :/ många som slår på stort idag... men inte vi..! va jag vet iaf, min älskling vet ju knappt vilken dag julafton är...

men jag älskar honom ändå!

fast... jag sa JA när min kollega J friade idag.. ;) vi satt och pratade om 12-12-12 och plötsligt stod han på knä framför mig och friade, dock utan ring.. :P

nähäpp nu ska jag vila mina blå en stund.. :)

på återseende!

nämen hoppsan...!

Kategori: Allmänt

 
 
 
mmmh.... tror ni inte att jag lyckades slänga iväg ytterligare en beställning... men den här gången är ALLT i paketet MITT =) hihi
 
"råkade" kika in på cdon... de e farligt det ;) slutade med att jag beställde samlings boxen med X-men (inkl. wolverine och first class), greys anatomy säsong 4 och star trek voyager säsong 4... jaja, tidig julklapp till mig själv! =)
 
det hela började med att jag skulle uppdatera min filmlista på lovefilm... å då kom jag såklart på att jag ville äga några av filmerna åxå... =P jaja, så kan de gå...
 
NU, ska jag kila ner och se om jag får nåt gjort sista halvtimmen innan På Spåret ;)
 
på återseende!
 
 
 

fredag..!

Kategori: Allmänt

 
 
 
å här ligger jag återigen på sofflocket... =P
kom hem så va maten serverad, pannkaka blev det idag =) på en freda...! de va mest för att jag hade velat ha det igår, men papps hade redan ätit när jag kom hem igår, så då lovade han att göra pannkisar idag ;) snälla papps!
 
så nu ligger jag här och låter pannkisarna sjunka... ska försöka få nånting gjort innan På Spåret... typ ta reda på tvätten... helst skulle jag vilja städa garderoberna... men börjar jag med det ikväll kommer jag ju aldrig i säng...! å de måste jag... för imorrn bär det av till stan för Zumba X-mas =) 3 timmar zumba som sen avslutas med middag! =) härligt!
 
nähepp! nu ska jag slappa lite och försöka samla lite energi att få nåt gjort ;)
 
på återseende!
 
 
 

pheeew!

Kategori: Allmänt

så blev det äntligen kväll... å jag har lagt mig på soffan med datan i knät... stor risk att jag inte tar mig här ifrån känns det som... idag kom det ett paket från Bluebox till mig =) eller ja, inget av innehållet va ju egentligen till mig utan det va ju julklappar som jag ska ge bort... =P men det va kul ändå, så om orken finns senare ikväll blir det kanske paketinslagning, annars kanske det blir imorgon... eller en annan dag ;)
 
mitt paket från Oriflame är också på G såg jag precis, det kommer nog i början på nästa vecka =) å sen är det en beställning från Engelsons som jag väntar på åxå ;) ja å så va jag till stan efter jobbet igår och avverkade alla julklappar till alla småtroll i min omgivning; Zixten & Zvea, Hugo och Samuel =) Dom börjar bli rätt många nu, och en till ska det bli i maj =) kul!!
 
så statusen på julklappshandeln? Saknar EN sak till Ida, men vet nog var jag ska finna det. Saknar julklappar över huvudtaget till älsklingen... =/ men nu har jag bestämt att jag ska klura lite, för min plånbok vill inte att jag ska handla så mycket mer nu, så det blir väl till å trängas med allt folk dagarna före jul.... huuuga.... bäst jag har klart för mig vart jag ska och vad jag ska ha, så ska väl de gå smärtfritt ;)
 
nähepp, papps ville ha sällskap framför tvn, de e handboll på g förstår ni... finns risk att jag somnar.... men men... då e de väl så då ;)
 
på återseende!

kunde ha börjat bättre...

Kategori:

ja vilken skitstart på den här dagen det blev... vaknade av klockan kvart över fem... !!! gah! jag hade ju lyckats stänga av det tidigare larmet kl.4.10... f*n! ringde min kollega och bad henne åka ner... skynda mig i ordning och kommer ut till bilen bara för att upptäcka att timern till motorvärmaren också tagit sovmorgon...

jahapp... skrapa rutor... lönlöst... började så sakta rulla tills sikten va bättre... va på jobbet kvart över 6 (började egentligen 6)... inga barn.. så det blev en kopp kaffe och lite surr med kollegan innan hon för hem för att göra färdigt sitt.. å precis då damp första barnet in.. så det va ju luuugnt... men man vet ju aldrig!!!

blir bara lite arg på mig själv...!!

tack och hej!

Kategori: Allmänt

japp, nu tänker jag stänga ner julklappsletandet för ikväll... hann med att beställa en sak till, till min fina Ida, som jag vet att hon vill ha =) tihi! så nu är det inte så mysche kvar!
 
nu ska jag sätta mig framför tvn, fixa naglarna och ringa älsklingen och surra lite =)
 
go'natt!

check!

Kategori: Allmänt

 
 
 
japp, nu kan jag checka av en till person på listan ;)
å dessutom har jag kirrat mamms och papps klapp till min älskling, mamms frågade mig häromdagen men då hade jag inget bra svar... men nu ikväll när jag satt och kikade på en sida hittade jag en sak som jag VET att han vill ha, och så tänkte jag att det kan mamms och papps få ge honom =) ;) finurliga jag... kan ju ha lite med att göra att jag tyckte den va liiite för dyr för min egen ekonomi för tillfället... vill ju kunna ge honom mer än EN klapp =) så efter överläggning med papps så är det nu beställt! =) jippie!
 
nu ska jag se över de sista personerna på listan, om jag kan hitta nåt mer via nätet, eller om jag faktiskt måste bege mig ut på stan... ;)
 
Puss!
 
 
 

helt faboluso!

Kategori: Allmänt

ja fantastiskt!
nu kan jag bocka av ett par personer till på julklappslistan ;)
tack vare den fantastiska nätaffären Bluebox!
 
 
nu måste jag bara klura ut några till, bl.a. till ett par gullungar =) och till min egna prins... att just de ska va såååå svårt... fick ju full pott på hans födelsedagspresenter.... så nu måste jag verkligen klura.... hmmm
 
jahopp, annars då... jo jag har nog mest legat hela helgen... drog på mig nåt knepigt virus eller liknande i fredags och låg däckad hela kvällen och hela lördagen... men igår va de bättre! ;)
 
ja å så har jag jobbat lite idag, å varit på ett möte... å när jag kom hem klockan fem kände jag bara nääääe, de blir ingen brandkår för mig idag! idag kände jag för att bara va! å jag har ju faktiskt betalat en räkning, beställt julklappar, och snart uppdaterat bloggen ;) sen har jag tänkt mig att jag ska ta tag i att rensa mina pärmar, eller åtminstonde sätta in alla betalda räkningar... jag har kommit lite på efterkälken med det... Fy mig!
 
nähepp...
 
på återseende!