Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

jösses amalia....!

Kategori: Allmänt

tiden fullkomligt springer ifrån mig!
igår kom vi hit med flyttlasset från frösön, efter ett stopp i föllinge :)
vi fixade och donade här mest hela eftermiddagen och kvällen, det blev lite ordning i kaoset...
å lite kaos kan jag leva med, så länge jag har mina saker där jag är! det är fruktansvärt skönt att bara ha saker på ett ställe, det var som att lugnet infann sig igår kväll, så najs! :)

nu är det slutspurt innan julledigheten, och rackarns, jag är ledig 3 veckor! ska bli sjukt skönt, få fixa å dona här i huset, mysa omkring, sovmorgon å massa annat skoj! :) sen avslutar jag min ledighet på en, förhoppningsvis, solig strand på Kanarieöarna! yepp, jag och pappsen åker dit strax efter nyår! :) sweet!! B-)

nu blir det filmmys med sambon! :)

på återseende!

21 dagar... 4 månader...

Kategori:

Tid... it's a funny thing...! 21 dagar kvar till jul, å jag fyller 28... för första gången på väldigt många år ska jag inte fira jul hemma hos mor å far (har hänt  en gång tidigare,  då firade vi jul me släkten i Finland).. i år ska jag nämligen fira jul (afton) med mina underbara (snart) sambo och hans fina familj! *woop*

Å på tal om min (snart) sambo så har vi idag varit tillsammans i 4 månader, men känns som MINST det dubbla, på ett mucho bra sätt! :)

Och efter nästa helg (Lucia) behöver han inte längre vara min (snart) sambo, för då tömmer vi lägenheten å blir sambos på riktigt! :) *yey*

Talk to ya soon!

(Texten står ovanför vår säng!)