Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

från sex till åtta

Kategori: Allmänt


Idag besökte jag och Emelie Expo Norr, och där fanns det mycket skoj att titta på =) hittade bl.a. en klockren present till världens bästa Emil =) han fyller faktiskt år på söndag! =) å såklart fanns det gott om smycken att titta på, och svag som man e kom man hem med tre nya ringar, en av de gamla har fått stryka på foten för en av de nya, men de andra två har fått "egna" fingrar =) så nu är 8 av 10 fingar ockuperade ;) jag är lite inspirerad av Pheobe i Vänner... å så tycker jag att jag passar i många ringar ;) ja å sen blev det en klocka, en jättefin med rosa armband =) men upptäckte nu när jag skulle ta på mig den att den saknar en sån där liten smart "hållare" för remmen, så den sticker liksom ut... men jag får väl lösa det på nåt vis när jag väl ska använda den ;) har ju en så fin brun klocka som sitter på armen varje dag... det va tänkt att den rosa bara ska användas ibland =)

Jahopp, nu sitter jag och väntar på att grannarna ska ringa och säga att det är mat ;) svängde förbi där på vägen hem och då frågade dom om jag ville käka middag med dom... man e väl inte dum liksom?! klart man vill de =)

Haha, blev lite full i skratt igår, jag gjorde ju en bokbeställning, bl.a. första Twilight boken (på engelska of course) och när jag sen va in på mailen såg jag att jag skulle få hem den i filmversion via min hyrfilm-prenumeration =P så skippar nog att se filmen till jag läst boken ;)

See ya!

catsching..

Kategori: Allmänt

Säger det nu i kassan hos två leverantörer.. Jag har nämligen precis beställt 4 böcker och så lite filmer =) så jag kommer inte att ha tråkigt i sommar om vädret inte stämmer ;) yey!

nähepp, bäst att man kilar till hästen då så man kan slänga sig på soffan sen =)

See ya!

kapacitet och effektivitet hänger ihop...

Kategori: Allmänt

Ja uppenbarligen...
Som i måndags måste jag ha haft en hög kapacitet eller energi eftersom jag var så effektiv och hann med så mycket... Men idag har det varit precis raka motsatsen... Känner ingen ork eller lust till nånting =( Har varit så toktrött hela dagen, och jag skyller på vädret! Hade planer på att åka på skjutbanan en sväng ikväll, men huvudet känns så tungt och ögonen hänger som inte riktigt med och då kändes det inte så vidare bra att fara å skjuta... Å dessutom blev det tajt med tiden... Men så istället har jag matat hunden och rastat honom å så har jag fått i mig lite mat själv också... Å nu tänkte jag sitta vid datorn i ca en timme eller så å bara lattja... Ska beställa lite grejer å mysa runt lite, sen måste jag gå till stallet och göra klart så lilla hästen kan komma in =) Å sen, ska jag minsann slänga mig i soffan, äta glass och kolla på fotboll =) å sen blir det nog inte så mycket mer för min del idag ;)

See ya!

Effektiva Emma

Kategori: Allmänt

Det borde minsann vara mitt namn för idag ;)
För bilen är städad och tvättad (nog för att det redan blåst pollen på den...), lagat mat till mamms och papps och mig själv =) sen tog jag å tokstädade köket och kylskåpet, lagade köttfärsås inför imorgon och har dammsugit hela övervåningen... =) duktiga jag! *klappar mig på bröstet*

mamms undrade faktiskt om jag va sjuk =P

jag och mamms har nu suttit och dividerat och kommit fram till att jag hade rätt angående en sak gällande lärarlegitimationen (som jag förövrigt har skickat in min ansökan om idag) =) så nu fick mamms eld i baken... =P

nä ni, nu ska jag svida om, trycka igång en film och se om jag kan få tillbaka mina fina naglar... dom liksom försvann under allt stökande här idag ;)

See ya!

ojoj... tiden går fort...

Kategori: Allmänt

...när man har roligt och mår bra!! för de gör jag verkligen!!! =) de e sommar och jag har minsann träffat en helt underbar människa!!! =)

Sist jag uppdaterade höll jag på att träffa en person som jag varit tillsammans med tidigare.. och jag hade börjat fundera på för vems skull som vi börjat träffats igen... för min? hans? eller mina vänners? jag insåg snabbt att det inte var för min, och då återstår bara två felaktiga anledningar till att vara tillsammans med någon... tyvärr hann det inte få ett "vackert" avslut förrän jag blev träffad av blixten, bildligt talat... totalt knockad.... ojojoj, så har jag inte känt sen jag träffade min allra första kärlek, M, vilket var för 6 år sen... en helt fantastisk känsla! underbart!

I övrigt? njae där är det nog rätt lugnt... jobbar och sliter, ca 4 veckor kvar till semester... menmen, de lär nog gå det me =P i midsommar umgicks jag med goa vänner, åt och drack gott och hade riktigt skoj =) kan tänkas att det dyker upp nån bild senare =)

Effektiv Dag
Idag när jag kom hem från jobbet hade jag sån energi så då blev det till å städa bilen ordentligt och sen tvätta den, så nu är den blank och fin igen =) sen blev det matlagning, bacongryta med vitlök.. mmmm! och snart blir det mera matlagning, ska göra köttfärssås så det är klart när jag kommer hem imorgon =) smarta jag! men innan det blir det nog till att sätta igång en tvättmaskin och så ska jag städa ur kylskåpet.... huuuuga.... gruvsamt... men med lite musik i öronen brukar det mesta gå ;)

See ya!

sidär ja...

Kategori: Allmänt

då har jag gjort det jag kunnat med presentationen, för tillfället... min chef får bistå med ytterligare info som ska vara med =)

nu ska jag luta mig ner i gosoffan hos Emelie å Johan och vila en stund innan det är dax att kila ner och visa upp mitt mästerverk ;) =P

See ya!

1a juni... + snö... = WTF!?!?

Kategori: Allmänt

Jahopp, då ska alltså sommaren vara här... Juni, Juli, Augusti enligt GT.... Men idag har det minsann snöat på jobbet... eller haglat, strunt samma, jag vill ha sol och värme NUUUU!!!! Försökte peppa mig själv lite på stan idag, för jag köpte mig en ny bikini, yey! på tiden... å så blev jag rätt nöjd när jag såg hur jag såg ut... all träning har betalat sig ;) bara liiite kvar nu... och snälla, no comments på det ;)

Nu sitter jag i Emelie och Johans lägenhet alldeles alena och ska börja påta på en PP-presentation som min chef ska presentera på måndag ;) ska kila ner till bossen om ett par timmar och se va hon tycker =)

See ya!