Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

tidsoptimist...! ;)

Kategori:

Jag är en sån där person som vill ha koll på läget, helst ska allt va minutiöst planerat.. typ... lite som Jönssonligan ni vet ;) här har jag gått å tänkt att "de e ju lääänge kvar till jag ska flytta", men nu när jag börjat ta me mig lite saker för varje gång jag åker inser jag ju att de e inte så fruktansvärt långt borta... speciellt inte med tanke på att jag har nåt inbokat varje helg fram till jullovet... men de ska nog gå på någe vis ;) jag har ju världens bästa pojkvän som ställer upp å hjälper mig när han kan! :) fick han som han ville skulle jag redan varit inflyttad där nu! ;)

Å så har jag en sån gullig "svärfamilj" som ser framemot min "ankomst" och fixar å donar :) *happy girl*

Inte är jag den som ser fram emot måndagen, men idag gör jag det, för imorgon får jag träffa min underbara svägerska som varit i Tyskland i 3 veckor! Ska bli faboulus å träffa henne igen!! :)

På återseende! 

livet på en pinne..! :)

Kategori:

Jag är så otroligt lycklig över mitt liv! Att jag hittade min andra hälft i somras är för mig fortfarande overkligt men underbart! Inte hade jag räknat med att springa på min Lars å fullkomligt kära ner mig på rekordtid.. men det gjorde jag, med besked! 

Idag har vi varit ett par i 3 månader, men det känns som minst det dubbla, på ett fantastiskt sätt! :) igår när vi pratade om det och jag talade om att det är 3 månader så trodde han mig inte ens! ;) two minds - think alike stämmer väldigt bra in på oss, i många avseenden! :)

Ja jag flyttade ju in till stan i slutet på sommaren, och snart flyttar jag härifrån..! :) :) efter jul blir jag sambo igen och det känns fantastiskt! :) 

Nä nu ska jag ringa min älskling å sen ska jag lägga mig å soooova! :)

På återseende!