Emma Magdalena

...ger dig en inblick i ett liv i Sveriges ♥; Jämtland!

ESC semi 1 avslutar en lååång dag...

Kategori: Allmänt

ja för det kan man verkligen säga att den har varit... å lite taskig start på dagen blev det åxå... hade ställt klockan på kvart över 4... (bara det!!), men vaknade av ett senare alarm, nämligen klockan fem!!! oooops! flög ur sängen och i kläderna och va på väg efter en kvart-20min... huuuga... men va på jobbet i tid och hann lugna mig lite ;) sen jobba på till klockan ett, fara hem och borsta gaddarna, sen till tandläkarn för att konstatera att jag skött tänderna ännu ett år, bortsett från lite tandsten som snabbt försvann... men ooooont gjorde det... =( huffa...

hem och landa lite och vila, sen hoppa i träningskläderna, åka tillbaka till jobbet och hämta upp M och fara på gymmet... styrketräning idag.... å de känns nu kan jag tala om! efter träningen direkt på stormöte med jobbet... sen hem och ta in hästen och mysa lite me henne =) å nu sitter jag i soffan och slötittar på ESC semin å har precis bokat biljetter till Men in Black III imorrn för mig och Ida =) yey, blir skoj!

Filmtips!
Jag såg en såååå bra film i fredags, jag brukar inte reagera så värst på filmer, men den här fick mig att gråta... om det va för att jag va trött eller inte kan jag inte svara på men ojojoj så bra den va =) Charlie St Cloud med Zac Efron...

Nej nu ska jag nog koncentrera mig på esc =) Nu blir den fina låten från Finland =) mys! å sen kommer snart dom coola ryska tanterna =)

See ya!

så fick det bli!

Kategori: Allmänt

japp, kan jag inte få dom på svenska får det bli på engelska ;) sååååå mycket vill jag ha dom... verkar som att tredje boken, på svenska, kommer ut i juni, å så länge kan jag inte vänta... får väl köpa dom två första på engelska och dom två sista på svenska när dom kommit ut ;) =P hihi... ja det beror väl på om dom är lika bra på engelska.. jag har bara lästa Nora Roberts böcker på svenska... well well...

nu ska jag se klart på filmen och sticka lite mer på en yttepyttestrumpa =) sen ska det stickas en yttepyttestrumpa till ;) till fina lilla Samuel =) man ska hålla på traditionerna!

See ya!

hujedamig...

Kategori: Allmänt

farligt det här...
har blivit helt fast i en serie böcker av Nora Roberts... sist jag gjorde en bokbeställning slängde jag i två av hennes senaste böcker i kundkorgen, dom två va dom två första delarna i en serie om fyra, och jag är heeeelt såld!!! och igår läste jag ut den andra =) på 1 vecka har jag läst ut 2 böcker! ;) och nu försöker jag hitta resterande två... men det verkar lurigt... på en sida hittar jag bara den fjärde, och dessutom på engelska... nåja, ska fortsätta leta en stund till ;)

det farliga med att börja läsa böckerna är att jag aldrig vill lägga ifrån mig dom... såååå bra e dom! enligt mitt tycke iaf... jag gillar mest kriminalromaner, men den här gången gjorde jag en avvikelse och ojojoj =)

åååå så e jag så glad =) att saker och ting kan ta en så oanad vändning =) mer säger jag inte just nu ;) ni som vet vet vad det handlar om ;)

haha, idag när jag kom hem efter vad som kändes lång dag slängde jag på en film som legat och väntat, knepig värre va den, men helt ok... sen kom jag på att jag köpte filmer för ett tag sen som jag inte sett en, så nu sitter jag och tittar på den samtidigt som jag pysslar på med annat... =P King's Speech, verkar som en bra film iaf =)

See ya!

Uppochner bakochfram

Kategori: Allmänt

hitochdit jajjamensan...

ja lite så känns det för tillfället...
eller.... ja jo, en blandning kanske...

för det första blir man alldeles knäpp av alla upphackade veckor som är på vårkanten... är det inte påsk är det första maj... är det inte planeringsdag så är det kristi flygare... ungefär så känns det... känns som jag inte gjort en "hel" vecka på flera veckor...

i förra veckan anmälde jag mig och mina 4 kvinnliga kollegor (den manlige ville inte ställa upp) till en stegräknartävling =) å den började i måndas.. ja å sååå bra det gick tills jag i onsdags upptäckte att min räknare hade nollställts... blä... men jag har ett ungefärligt humm om hur jag låg till måndag, tisdag och onsdag... men igår va nog den "roligaste" dagen... vi hade planeringsdag på jobbet... vilket betyder mycket sitta...sitta...å sitta lite mer... =P men jag började min dag med att fara på gymmet och träna 45 minuter =) och sen tog jag och 2 kollegor en promenad efter lunch och sen blev det ju lite tramp här hemma (med stalltjänstgörning å allt) så då nådde jag nästan 11 000 steg =) yey! å idag inte ens det halva tror jag =P men det gör mycket att träna lite åxå ;)

bakochfram... jo... i onsdags va det "barnsäkerhetens dag" för alla er som INTE visste det... och på vår förskola hade vi anmält storbarnsavdelningen att delta i "baklängesmarschen" =) dom fick ta på sig ytterkläderna bakochfram och gå baklänges på promenaden till lekparken =) de va lite kul å se =)

meeen nog om jobbet... i onsdags hade jag en helt fantastisk kväll med min fina Johanna =) hon hade bokat bord på Captain Cook =) vi åt god mat och drack gott och hade superskoj =) men mest skoj va nog att efter middagen kom bartendern fram och la ett papper och en penna framför Johanna och vi måste ha sett ut som fågelholkar... "Va?! Har inte ni varit med förut?!" "Eh... Nej!" "Jo, alltstå vi brukar ha PubQuiz på onsdagar" "Jaha!! Va kul!!"

Typ så va det... men ojojoj så kul det va =) jag måste gå dit fler onsdagar =) inte för att vi vann eller så, men kul hade vi =)

Imorrn blir det 1årskalas för Hugo i Lit =) sen blir det 21års"kalas" för kusinvitamin Ida på kvällen följt av en utekväll =) känns som det kommer att bli en bra dag! =)

Nu ska jag fylla på glaset, fixa fotbadet, och sen är det hockey som gäller! Hejja Sverige!



See ya!

nä men ser man på ;)

Kategori: Allmänt

ibland har man flyt =P
eller... så var det egentligen inte... slump snarare

har suttit och försökt hitta introt till Wermland forever... utan lycka... och samtidigt satt jag och kollade spellistor på p3's hemsida och drog till med en sökning på avicii på spotify och första låten jag spelar är den jag sökt efter =) yey! Levels heter låten om någon vill veta ;) hihi, va härligt det är när det går bra! jag lyckades hitta en annan låt som jag försökt komma på va den heter så glädjen är typ dubbel =P

johojaha... blev ju rätt lycklig när jag hade deklarerat åxå ;) skulle ha betalat tebax en liten summa i ursprungskalkylen, men när jag varit in och gjort avdrag å så, så visade det sig bli raka motsatsen, men råge ;) = glad Emma! yey!

nähe... nu va de nog dags att kila till stallen och ta in fina pållen =) sen blir det hockey, iaf en stund, ska försöka dejta John Blund tidigt ikväll, börjar kl.6 imorrn....

see ya!

deklarera...

Kategori: Allmänt

ja huuuga... det måste man göra innan imorrn... å just nu sitter jag å väntar på min M att hon ska hjälpa mig å se om jag räknat rätt... ska göra avdrag för resorna till jobbet... så bara jag får hjälp me de ska väl deklarationen va inne sen ;) skönt att slippa ha det hängande över sig...

mjahapp... i fredags blev det ju bio, å vilken bra film det va!!! satt som förhäxad hela filmen =) å så kommer det nog en 2a åxå, jippie! i lördags förmiddag gjorde jag, Ida och Emelie lite ärenden på stan och sen svidade jag om och for hem till Emelie för uppladdning inför klassfesten, Johanna och Zandra kom också dit =) det va skoj att få lite tid bara vi innan vi skulle träffa resten... Men så många fler blev vi inte, Elin, Emil, Filip, Niklas, Henrik, Erik och Madelene... 11 av 34... inte så bra... =/ men kul hade vi!!! =) å sen när vi slogs ihop med alla andra -02or så träffade man ju många som man lärde känna i gymnasiet =) så de va skoj!

meeen i söndas hade jag en riktig slappar dag =) härligt med sånna ibland... =) å igår jobbade jag och sen for jag hem till Föllinge och hjälpte till med att få till rat till brasan =) sen blev det god middag med grannarna och sen braseldning =) idag blev det också lite av en slappardag, låg inne och kikade på Vänner rätt länge men kände till slut att jag va tvungen å gå ut i solen... så jag låg på soffan på altan i typ 1,5 timme och läste, till solen halvt om halvt försvann bakom tunna molnstrimmor... det är inte lika varmt då... =( så då tog jag med mig boken in och damp ner i soffan för att kika på hockey, men boken va mer spännande å nu är det utläst =) så nu får jag börja på en ny =) hihi

å så ringde min fina Johanna idag och undrade om vi skulle ta en middag nästa vecka =) såklart vi ska! så mysigt det ska bli! =)

See ya!